Μεθύσι θριάμβου στη Βαρκελώνη

Μεθύσι θριάμβου στη Βαρκελώνη

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υποδοχή ηρώων επιφύλαξαν οι Καταλανοί στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπαρτσελόνα. Χιλιάδες οπαδοί της αποθέωσαν τους παίκτες του Φρανκ Ράικαρντ και τον Ολλανδό προπονητή για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Από το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή τής Μπάρτσα από το Παρίσι στη Βαρκελώνη, κατέβηκαν πρώτοι ο Φρανκ Ράικαρντ και ο αρχηγός, Κάρλος Πουγιόλ.

Εν συνεχεία, παίκτες και τεχνικό επιτελείο επιβιβάστηκαν σε ένα μεγάλο ανοικτό λεωφορείο, το οποίο πέρασε από τους κεντρικούς δρόμους της Βαρκελώνης για να αποθεώσουν οι κάτοικοι της πόλης τους θριαμβευτές. Μετά ώρες περιπλάνησης, κατέληξε στο Καμπ Νου, στις κερκίδες του οποίου περίμεναν χιλιάδες οπαδοί της Μπαρτσελόνα για να συνεχίσουν το γλέντι με άφθονη σαμπάνια.

Πάντως, για τον Γάλλο άσο της ισπανικής ομάδας, Ζιουλί η υπόθεση τελικός δεν έκλεισε στο Παρίσι. Και αυτό γιατί σε συνέντευξη πριν από το ραντεβού με την Αρσεναλ είχε δεσμευθεί ότι σε περίπτωση που οι Καταλανοί κατακτούσαν το τρόπαιο θα άφηνε μουστάκι για έναν μήνα. Θέλοντας και μη θα πρέπει τώρα να τηρήσει τη δέσμευσή του, ο αγαπημένος Φρέντι Μέρκιουρι των οπαδών της Μπαρτσελόνα, αφού θεωρούν ότι έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον «θρυλικό» τραγουδιστή των Queen.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή