Ο ένας προς τελικό, ο άλλος για το προβάδισμα

Ο ένας προς τελικό, ο άλλος για το προβάδισμα

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο όνομα του ενός εκ των φιναλίστ μπορεί να γίνει γνωστό αύριο το απόγευμα στο κλειστό του Γαλατσίου και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη δυσκολία για να αντιληφθεί κάποιος ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που θα φτάσει αήττητη στον τελικό των πλέι οφ. Στο τελευταίο παιχνίδι που θα δώσουν στην προσωρινή έδρα του Γαλατσίου, κόντρα στον Αρη, οι «πράσινοι» έχουν το ψυχολογικό προβάδισμα των δυο νικών που έχουν πετύχει μέχρι τώρα και ετοιμάζονται για την επανάληψη του «σουίπ» που είχαν πετύχει και στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

«Τι άλλο να επιθυμούμε από το 3-0, ώστε να τελειώσουμε μια ώρα αρχύτερα; Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Αρη, το αποδείξαμε και στο Αλεξάνδρειο και το μόνο που μένει είναι άλλη μια σπουδαία εμφάνιση για να ολοκληρωθεί η σειρά. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μπούμε στο παρκέ υποτονικά, θεωρώντας ότι τα πάντα έχουν τελειώσει. Θα παίξουμε λες και το σκορ είναι 0-0», υπογράμμισε ο Κώστας Τσαρτσαρής, που συνέκρινε τα 17 εύστοχα τρίποντα του προχθεσινού ημιτελικού με τις άστοχες προσπάθειες που είχαν οι πρωταθλητές στον τρίτο, προημιτελικό αγώνα τους με την Ταού για την Ευρωλίγκα: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ μας πόνεσε. Καμιά φορά και τα τρίποντα μπορεί να αποδειχθούν μπούμερανγκ, αλλά σημασία έχει ότι παίξαμε με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, ακόμα κι όταν η διαφορά του σκορ ήταν στους είκοσι πόντους».

Στον Αρη, η «ελπίδα πεθαίνει τελευταία», αλλά οι πιθανότητες ανατροπής του 2-0 του ΠΑΟ φαντάζει πολύ δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο…

Στο άλλο ζευγάρι, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ για να δείξει και πάλι ότι δεν έχασε το πάθος και τη σοβαρότητά του στην έδρα του Αγίου Θωμά, την οποία θα επισκεφτεί μια ακόμα φορά για τον τέταρτο τελικό. Φυσικά, το 2-1 στις νίκες είναι ο αποκλειστικός στόχος των «ερυθρολεύκων» για να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας στον πέμπτο τελικό, αν χρειασθεί να διεξαχθεί, ενώ το Μαρούσι αναπτέρωσε τις πιθανότητές του, μετά την ισοφάριση σε 1-1, και ο Γιαννάκης ευελπιστεί ότι οι παίκτες του μπορούν να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί, στο Φάληρο, συγκριτικά με την απόδοση που είχαν στον πρώτο ημιτελικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή