ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ

Πολλοί αγώνες ανά την Ελλάδα

Γεμάτο αγώνες στίβου θα είναι το αθλητικό Σαββατοκύριακο. Ο σημαντικότερος θα διεξαχθεί σήμερα και είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000 μ. ανδρών – γυναικών και νέων (Α-Γ) στα Μέγαρα που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Βαλκανιονίκη, Βασίλη Μαυραπόστολου. Οι αγώνες των 10.000 μ. θ’ αρχίσουν στις 18.15. Εχουν δηλωθεί, μεταξύ άλλων, οι Γιάννης Κανελλόπουλος (ΠΓΣ), ο οποίος με 28.27.02 είναι κάτοχος της τέταρτης καλύτερης επίδοσης όλων των εποχών, Παπαντώνης (ΠΓΣ), Ζάχος (ΑΣ Πελασγός Λάρισας), Γελασάκης (Ολυμπιακός), Μαγγίνας (Ολυμπιακός), Μαρία Πρωτόπαππα (ΠΓΣ), η οποία με 32.46.17 έχει τη δεύτερη επίδοση όλων των εποχών, Αμπατζίδου (ΑΣ Βεργίνα), Ξένια Καζιμίροβα (ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης) κ.ά. Νωρίτερα (από τις 16.00), στο στάδιο Μεγάρων, θα διεξαχθούν τα 23 «Ορσίππεια». Στην Εδεσσα θα γίνει σήμερα το δεύτερο μίτινγκ της σειράς του ελληνικού γκραν πρι, τ’ «Αλεξάνδρεια 2006». Οι αγώνες θ’ αρχίσουν στις 17.15. Αύριο στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο «Φεστιβάλ Ρίψεων», ενώ δίαθλο ρίψεων (σφαιροβολία και βαρεία σφύρα) θα διεξαχθεί στην Παλλήνη.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η ώρα των πλέι οφ

Για τα πλέι οφ της Α1 ανδρών στο χάντμπολ, ο Αθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Πανελλήνιο (16.00) και ο ΑΣΕ Δούκα τον Φίλιππο Βέροιας (18.00). Για την Α1 γυναικών θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Ν. Ιωνία – Ελπίδες Δράμας (19.30).

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ελπίδες για διάκριση

Ελπίδες για διάκριση στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων της συγχρονισμένης κολύμβησης, το οποίο διεξάγεται στη Βόnνη (Γερμανία), έχουν οι Ελληνίδες. Σήμερα θα αγωνισθούν στον τελικό του σόλο η Ναταλία Ανθοπούλου και η ομάδα του ομαδικού. Και η Ανθοπούλου και η ομάδα προκρίθηκαν ως 4ες, όπως και η ομάδα του ντουέτου (Ανθοπούλου – Σολωμού), ο τελικός του οποίου θα γίνει αύριο. Την Κυριακή θ’ αγωνισθεί στον τελικό και η ομάδα του «κόμπο».

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Πρώτος απολογισμός

Μία νίκη και μία ήττα ήταν μέχρι χθες το μεσημέρι ο απολογισμός των γυναικείων εθνικών ομάδων στο ευρωπαϊκό τουρνουά μπιτς βόλεϊ, στην Αλάνια της Τουρκίας. Οι Β. Καραντάσιου / Β. Αρβανίτη νίκησαν με 2-0 (21-10, 21-6) τις Τουρκάλες, Εριλντίζ / Γιαλσίν, ενώ οι Θ. Κουτρουμανίδου και Μ. Τσιαρτσιάνη ηττήθησαν 2-0 (21-18, 21-19) από τις Ουκρανές, Μπαμπουρίνα / Οσέικο.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΠΑΘΗΣ

Για μια καλή επίδοση

Με στόχο καλές επιδόσεις αγωνίζονται σήμερα και αύριο οι Μανέτας, Ντουράκος, Μπασματζιάν, Πρεβένιος, Ε. Σαρρής στο γκραν πρι του παγκοσμίου κυπέλλου σπάθης, που διεξάγεται στην Πάντοβα Ιταλίας. Στο μεταξύ, το Μεσογειακό Κύπελλο (-18) του 2007 αποφασίστηκε να διεξαχθεί στις Συρακούσες.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Αγώνες για τους πολυνίκες

Στους Ιππικούς Ομίλους της Χαλκίδας και του Πανελληνίου (Μεσόγεια) αναδεικνύονται σήμερα οι πολυνίκες ανάπτυξης Βορείου και Ν. Αττικής. Οι αγώνες αρχίζουν στις 10.00.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Φίνιξ οι διαφορές

Σε έβδομο παιχνίδι που θα γίνει στο Φίνιξ, θα λύσουν τις διαφορές τους οι Λος Αντζελες Κλίπερς και οι Φίνιξ Σανς, αφού η ημιτελική σειρά της Δύσης έφτασε στο 3-3. Οι Κλίπερς νίκησαν στην έδρα τους τους Σανς (118-106). Οι Κλίπερς πέτυχαν σερί 17-7 στις αρχές του τέταρτου δωδεκαλέπτου, ενώ το Φίνιξ που είχε να επιδείξει μόνο τον Σον Μάριον, (34π., 9 ριμπ.), έχασε κατά κράτος τη «μάχη» των ριμπάουντ (48-28).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή