ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ

«Δεν αντέχω άλλο την πίεση της Τσέλσι»

Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού ύστερα από μία σειρά γεγονότων την τελευταία χρονιά, υποστήριξε ότι, πλέον, δεν τον σηκώνει το κλίμα στην Τσέλσι. «Δεν πρόκειται για αστείο. Θέλω να αποφύγω την πίεση και τα σκάνδαλα εδώ. Αυτά τα πράγματα με έχουν πληγώσει. Θέλω να έχω μία θέση στην ενδεκάδα και να αγωνίζομαι ελεύθερα. Ενας ποδοσφαιριστής περνά δύσκολα με τόσο μεγάλη πίεση», είπε χαρακτηριστικά. Η Λιόν έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά ο ίδιος δηλώνει θαυμαστής της Μίλαν.

ΝΕΝΤΒΕΝΤ

«Κρεμάω παπούτσια αν…»

Είναι πολύ πιθανό να «κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια» ο Πάβελ Νέντβεντ, σε περίπτωση που η Γιουβέντους υποβιβαστεί, εξαιτίας της εμπλοκής της στο σκάνδαλο με τους «στημένους» αγώνες στην Ιταλία, όπως ανέφερε χθες η «Gazzetta dello Sport». «Πολλά λέγονται για το ενδεχόμενο υποβιβασμού στη Serie B» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσέχος διεθνής μέσος για να συμπληρώσει: «Πρέπει να δω πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Σύντομα θα «πατήσω» τα 34 και δεν ξέρω εάν θα έχω ακόμη τη διάθεση να παίζω ποδόσφαιρο».

ΓΓΑ

Δουβής αντί Κουκοδήμου

Εστω και με καθυστέρηση, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός ανακοίνωσε το όνομα του νέου Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού. Ο παλιός διαιτητής μπάσκετ, Σταύρος Δουβής διαδέχεται τον Κώστα Κουκοδήμο στη θέση του γ.γ. Αθλητισμού. Να σημειωθεί πως ο Κώστας Κουκοδήμος υπέβαλε στις 3 Μαρτίου την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, μετά περίπου δύο χρόνια θητείας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανανέωσε ο Κορακάκης

Νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου υπέγραψε χθες ο Γιώργος Κορακάκης. Η συμφωνία ήταν αναμενόμενη και δεν χρειάστηκε καθόλου να το σκεφτώ, αφού και οι δύο πλευρές θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό και τον προπονητή μου κ. Γιώργο Παράσχο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστική θέληση όπως έκανα μέχρι σήμερα, τόνισε ο ποδοσφαιριστές. Αντιθέτως, την πόρτα εξόδου του Ατρομήτου βλέπουν οι Βασίλης Ντάγκας και Γιώργος Σωτήρχος, τα συμβόλαια των οποίων δεν θα ανανεωθούν.

ΑΓΙΑΞ

Κάτε ο νέος τεχνικός

Ο Χενκ Τεν Κάτε θα είναι ο νέος τεχνικός του Αγιαξ. Ο 51χρονος προπονητής, βοηθός έως τώρα του Φρανκ Ράικαρντ στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Αμστερνταμ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Τεν Κάτε θα πάρει τη θέση του Ντάνι Μπλιντ, που απολύθηκε πριν από δέκα ημέρες.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ανακρίσεις α λα ιταλικά…

Το ενδεχόμενο ανάμειξης παίκτη της Ντεν Χάαγκ σε «ποδοσφαιρική απάτη» ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές της χώρας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του συλλόγου της Α΄ κατηγορίας. Στην ανακοίνωσή της, επισημαίνει ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν ανακριθεί στο πλαίσιο της έρευνας, ωστόσο υπογραμμίζει ότι στο «στόχαστρο» βρίσκεται παίκτης και όχι σύλλογος. Χθες η «Telegraaf» αναφέρει πως στο στόχαστρο της έρευνας βρίσκονται ακόμη η Ουτρέχτη και η Βίλεμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή