ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με τη φιέστα της Τρίπολης κλείνει σήμερα η αυλαία του 1ου ομίλου. Ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναιτωλικό (17.00) και ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Θα τον ακολουθήσει ο Εθνικός που κατέλαβε τη δεύτερη προνομιούχο θέση, αφήνοντας στην τρίτη τον Μεσσηνιακό. Η ομάδα της Καλαμάτας θα διεκδικήσει την άνοδή της στη Β΄ Εθνική σε αγώνα μπαράζ με τον Πανθρακικό.

ΡΕΑΛ: Ο Μίκαελ Λάουντρουπ διέψευσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο παλαίμαχος Δανός διεθνής, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα των «μερένγκες», εξέφρασε ακόμη την ελπίδα του για αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Μπρόντμπι. «Συζητάω μόνο με έναν σύλλογο κάθε φορά και αυτός είναι η Μπρόντμπι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Λάουντρουπ, ο οποίος ανέλαβε τα «ηνία» της ομάδας το 2003. Δύο χρόνια αργότερα η Μπρόντμπι κατέκτησε για δεύτερη φορά το νταμπλ, φτάνοντας συνολικά τα δέκα πρωταθλήματα και τα τέσσερα κύπελλα στην ιστορία της.

ΣΟΣΟ: Την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας στον Αλέν Περέν ανακοίνωσε χθες η διοίκηση. Ο 49χρονος προπονητής, ο οποίος έχει καθήσει στο παρελθόν στον πάγκο της Μαρσέιγ και της Πόρτσμουθ, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θ’ αντικαταστήσει τον Ντομινίκ Μπιζοτά, ο οποίος πλήρωσε την κακή πορεία της Σοσό στο «σαμπιονά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή