Αθλητικη κινηση

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ενα τα πρωταθλήματα τελειώνουν και οι αθλητές από τα γήπεδα τρέχουν στις… παραλίες. Η αγωνιστική κίνηση ελαττώνεται και φουντώνει η μεταγραφολογία. Ομως σε κάποια αθλήματα η δραστηριότητα συνεχίζεται. Στο μπάσκετ έχουμε σήμερα τους δύο τρίτους στη σειρά ημιτελικούς. Στο κλειστό του Γαλατσίου (19.00, ΝΕΤ) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αρη και μάλλον θα πετύχει την τρίτη του νίκη, παίρνοντας ταυτόχρονα και το εισιτήριο για τον τελικό. Οι Θεσσαλονικείς που είναι πίσω με 2-0 ήττες πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν το ροζ φύλλο του αγώνα. Στον άλλο ημιτελικό (17.00, ΕΤ-1) ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Ειρήνης και Φιλίας» το Μαρούσι που ισοφάρισε τις νίκες σε 1-1. Επομένως, είναι σίγουρο πως το δεύτερο εισιτήριο του τελικού, δεν πρόκειται να κοπεί σήμερα. Απλά ο νικητής θα κάνει ένα βήμα προς τον… Παναθηναϊκό.

ΒΟΛΕΪ: Ο τρίτος από τους τελικούς αγώνες για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή θα διεξαχθεί αύριο (18.00) στη Γλυφάδα.

ΣΤΙΒΟΣ: Το ετήσιο «φεστιβάλ» ρίψεων της Τρίπολης θα διεξαχθεί σήμερα (14.30). Αγώνας διάθλου ρίψεων (σφαιροβολία και βαριά σφύρα) θα γίνει σήμερα (10.30), στην Παλλήνη.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ: Ο 2ος διασυλλογικός αγώνας ανδρών και γυναικών διεξάγεται σήμερα, από τις 8 π.μ., στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Γουδί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή