Αρης: Η 3η θέση παραμένει εφικτή

Αρης: Η 3η θέση παραμένει εφικτή

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «όνειρο» του Αρη για πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ ή τουλάχιστον την επίτευξη του υψηλότερου βαθμού δυσκολίας κόντρα στον Παναθηναϊκό, αποδείχτηκε ότι ήταν «θερινής νυκτός». Ο στόχος της συμμετοχής στην επόμενη Ευρωλίγκα, μέσω της κατάκτησης της τρίτης θέσης, είναι ακόμα εφικτός για τους Θεσσαλονικείς στον μικρό τελικό. Ο Αρης δεν γνωρίζει ακόμα τον αντίπαλό του, αλλά περιμένει το Μαρούσι, εφόσον αποκλεισθεί από τον Ολυμπιακό και πάλι οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν μειονέκτημα έδρας.

«Στα εκτός έδρας παιχνίδια, θα πρέπει να παίζουμε ομαδικά, όπως κάναμε μόνο στον τρίτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, Μόνο έτσι, θα έχουμε τύχη να ανατρέψουμε το μειονέκτημα έδρας και μάθαμε αρκετά πράγματα από τους τρεις αγώνες μας με τον Παναθηναϊκό» είπε ο Αντρέα Ματσόν, ενώ ζήτησε από τους φιλάθλους του Αρη να μην απογοητευτούν, λόγω του αποκλεισμού από τον τελικό.

– Τέλος στην εντυπωσιακή πορεία του ΛεΜπρόν Τζέιμς και των Καβαλίερς έβαλαν οι Ντιτρόιτ Πίστονς, οι οποίοι νίκησαν στο έβδομο παιχνίδι 79-61 και πήραν το εισιτήριο πρόκρισης για τον τελικό της Ανατολής όπου θα αντιμετωπίσουν τους Μαϊάμι Χιτ. Η άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου (κυρίως πάνω στον Τζέιμς) και ένας απρόσμενος πρωταγωνιστής ονόματι Λίντσεϊ Χάντερ, ήταν τα κλειδιά της νίκης-πρόκρισης των «κακών παιδιών» του Ντιτρόιτ.

– Η Αναστασία Κωστάκη έγινε η πρώτη Ελληνίδα παίκτρια που αγωνίζεται επισήμως στο WNBA! Αν και η πρώτη παρουσία της διεθνούς πλέι μέικερ ήταν αρκετά καλή, η ομάδα της, οι Χιούστον Κόμετς, ηττήθηκαν από τις Σίλβερς Σταρς με 63-79. Η Κωστάκη έπαιξε 18 λεπτά, πέτυχε 10π., έδωσε 2 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο, μάζεψε 2 ριμπάουντ και έκανε 3 λάθη. Πρώτη σκόρερ του Χιούστον ήταν η Σέριλ Σουπς με 19π., ενώ κορυφαία των Σταρς ήταν η Βίκι Τζόνσον με 18π.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή