Επίδειξη ισχύος ΠΑΟ στον πρωταθλητή

Επίδειξη ισχύος ΠΑΟ στον πρωταθλητή

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ενθουσιασμό… δανεισμένο από τους φιλάθλους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού νίκησαν εύκολα τον Ηρακλή με 3-0 (25-17, 25-23, 25-21) και βρίσκονται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος, στο βόλεϊ. Ετσι, οι «πράσινοι» προηγούνται με 2-1. Το τέταρτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη (18.00) στον Εύοσμο.

Μπροστά σε, περίπου, 2.500 άτομα, Παναθηναϊκός και Ηρακλής ξεκίνησαν νευρικά στο πρώτο σετ. Η υπεροχή των «πρασίνων» στην επίθεση και στο μπλοκ φάνηκε από την αρχή. Αντίθετα, οι «κυανόλευκοι» έκαναν σειρά από λάθη με αποτέλεσμα η ομάδα του Χαβιέ Βέμπερ να πάρει το πρώτο σετ. Στη συνέχεια, η επίθεση του ΠΑΟ… μπλοκαρίστηκε, αλλά ο Ανδρεάδης βοήθησε τον σύλλογό του. Οι παίκτες του Ηρακλή επωφελούμενοι από τα λάθη στο σερβίς των αντιπάλων τους προηγήθηκαν αρκετές φορές. «Λυτρωτής» για τον Παναθηναϊκό υπήρξε ο Γκόμες. Το τρίτο σετ ξεκίνησε με εντυπωσιακή φάση διαρκείας, την οποία τελείωσε επιτυχημένα ο Ντάντε. Ο «Ροναλντίνιο του βόλεϊ» σε συνδυασμό με τον συμπατριώτη του, Μαρσέλο, εντυπωσίασαν τους θαμώνες με φάσεις που θύμιζαν αγώνα μπάσκετ. Το 24-20 έγινε με εντυπωσιακό «άσο» του Μαρσέλο ενώ το μπλοκ έκανε το 25-21.

«Παίξαμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς. Η επίθεσή μας είχε περισσότερη ποιότητα σε σχέση με την προηγούμενη Πέμπτη. Και οι δύο ομάδες έχασαν και πήραν πόντους από το σερβίς, ωστόσο από τη στιγμή που σε μπλοκ και άμυνα είχαμε σταθερή απόδοση, η επίθεση μας έδωσε τη νίκη. Μπορούμε να κερδίσουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς για εμάς, ο Ηρακλής θα έχει τον κόσμο του, αλλά παίζουν έξι εναντίον έξι», δήλωσε ο προπονητής Χαβιέ Βέμπερ ενώ ο Θοδωρής Μπάεφ συμπλήρωσε: «Το σημερινό παιχνίδι χαρακτηριζόταν από ενθουσιασμό που προήλθε από την παρουσία του κόσμου». Στενοχωρημένος από την έκβαση της αναμέτρησης ήταν ο Μάριος Γκιούρδας: «Ο Παναθηναϊκός έκανε σήμερα ένα μεγάλο παιχνίδι. Την Πέμπτη μάς περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση».

Β Αρνητικά απάντησε στην πρόταση του Ολυμπιακού ο προπονητής, Τζιαμπάολο Μοντάλι, εξαιτίας της συνεργασίας του με την εθνική της Ιταλίας. Ο τεχνικός δήλωσε ότι η πρόταση των «ερυθρολεύκων» ήταν η καλύτερη που του έχει γίνει και ενδέχεται να πάει στον σύλλογο το 2007, παρόλο που έχει πρόταση και από άλλη ελληνική ομάδα.

Β Με το χρυσό μετάλλιο επέστρεψαν από την Αλάνια της Τουρκίας και το πρώτο τουρνουά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος οι Β. Καραντάσιου και Β. Αρβανίτη. «Ηταν ένας ακόμη τελικός γεμάτος άγχος! Πήγαμε στο τουρνουά ως φαβορί, αν και δεν είχαμε την κατάλληλη προετοιμασία σε αυτό το στάδιο. Ακόμη κι έτσι όμως, αποδείξαμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Αισθάνθηκα πολύ περήφανος που ακούστηκε ο ελληνικός ύμνος μέσα στην Τουρκία», δήλωσε ο προπονητής, Μ. Ρουμελιώτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή