Η λίστα Σάντος περιέχει και Παπαδόπουλο

Η λίστα Σάντος περιέχει και Παπαδόπουλο

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελληνική παροικία αναμένεται να γίνει η Μπενφίκα. Η έλευση του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο των «αετών της Λισσαβώνας», στη θέση του Ρόναλντ Κούμαν, φουντώνει τα μεταγραφικά σενάρια, με πρωταγωνιστές Ελληνες διεθνείς.

Στη λίστα του Πορτογάλου, εκτός από τον Κώστα Κατσουράνη, υπάρχει και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Σε χθεσινό της δημοσίευμα, το οποίο μάλιστα είναι πρωτοσέλιδο, η εφημερίδα A Bola αφιερώνει εκτενές ρεπορτάζ για το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Ισπανία. Ωστόσο, ο Σάντος επισήμανε πως η εύκολη περίπτωση είναι αυτή του μέσου της ΑΕΚ και όχι του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Η Μπενφίκα αποτελεί τη νέα πρόκληση στην καριέρα του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, ο οποίος έχει έναν επιπλέον λόγο να αισθάνεται χαρούμενος αφού, όπως τονίζει, είναι η ομάδα της καρδιάς του. Παράλληλα, είναι η τρίτη «μεγάλη» ομάδα της Πορτογαλίας, μετά τις Σπόρτινγκ, Πόρτο, που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Σάντος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γιώργου Καραγκούνη και πρώτο μέλημά του θα είναι η είσοδος του συλλόγου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. H Μπενφίκα κατέλαβε την τρίτη θέση στη βαθμολογία και θα αναγκαστεί να δώσει προκριματικά για να συμμετάσχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Θέλω απλά να κερδίζουμε και να περάσουμε με επιτυχία όλα τα τεστ. Μόνο εάν αφοσιωθούμε θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Θα πρέπει να δίνουμε το 200% των δυνατοτήτων μας. Πρέπει να δουλέψω με το μυαλό και όχι με την καρδιά μου. Εάν αρκούσε η καρδιά τότε θα ήμασταν ήδη πρωταθλητές. Ο πατέρας μου με πήγαινε από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε την Μπενφίκα. Ημουν μόλις 50 ημερών(!!!) όταν είδα για πρώτη φορά την ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή