Μια ανάσα από τον Χάνσον o Παναθηναϊκός

Μια ανάσα από τον Χάνσον o Παναθηναϊκός

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τη Χέρενβεν για τη μεταγραφή του Πέτερ Χάνσον. Ο Σουηδός στόπερ άρχισε από χθες προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο και επιθυμεί να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η μεταγραφή του, για να αφοσιωθεί μετά στις υποχρεώσεις της Εθνικής Σουηδίας, χωρίς να αγωνιά για το μέλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους» για τριετές συμβόλαιο, με αποζημίωση 500 χιλ. ευρώ τον χρόνο, χωρίς τα πριμ. Η ολλανδική ομάδα, η οποία έχει τα δικαιώματά του για έναν ακόμη χρόνο, ζητεί ένα εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Οι επαφές έχουν προχωρήσει κι αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, ο Χάνσον θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Οι ακραίοι

Η αναζήτηση για τους δύο ακραίους επιθετικούς συνεχίζεται και επειδή οι «πράσινοι» κοιτούν πολύ ψηλά, τόσο σε «όνομα» όσο και σε κασέ, η υπόθεση δεν θα κλείσει εύκολα. Αν και ο Λόβενκραντς κρατά με δηλώσεις του το θέμα ανοικτό, έχει επιλέξει τη Μίντλεσμπρο, διότι η φιναλίστ του κυπέλλου UEFA τού προσφέρει δύο εκατ. ευρώ τον χρόνο και τη δυνατότητα να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Καλή πρόταση (περίπου 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως) έκανε ο Παναθηναϊκός και στον Βιλτόρ, ο οποίος όμως τα βρήκε τελικά με τη Λιόν και θα μείνει εκεί για δύο ακόμη χρόνια. Στο ίδιο ύψος είναι και το κασέ του Γκρόνκιερ (φεύγει από τη Στουτγάρδη) και του Κίλι Γκονζάλες. Είναι ονόματα που «παίζουν» για τον Παναθηναϊκό, αλλά ως… συνήθως, μάλλον οι πραγματικοί στόχοι είναι άλλοι, χωρίς αυτό να αποκλείει τον Δανό και τον Αργεντίνο διεθνή.

– Τον 58χρονο Βρετανό Κολμ Τόουλ επέλεξε ο Χανς Μπάκε για βοηθό του. Είναι γυρολόγος των γηπέδων όλου του κόσμου, άγνωστος στην Ελλάδα, αλλά με θητεία στην Αγγλία, την Ιταλία, τη Σουηδία, τον Καναδά, την Κίνα, την Ελβετία, τη Ν. Αφρική, τη Σαουδική Αραβία, ακόμα και το Ουζμπεκιστάν. Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το όνομα του νέου γυμναστή, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι Ελληνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή