Ο Ντικούδης… επαναπατρίζεται λόγω της Ευρωλίγκα

Ο Ντικούδης… επαναπατρίζεται λόγω της Ευρωλίγκα

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ευρωλίγκα έλειψε από τον Δήμο Ντικούδη που έπαιξε στη Βαλένθια, αλλά η ισπανική ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην επόμενη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Ελληνας φόργουορντ που είχε αρνηθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και σύμφωνα με πληροφορίες έχει δώσει τον λόγο του στον Παναθηναϊκό για να παίξει την επόμενη περίοδο με την «πράσινη» φανέλα, επέστρεψε στην Ελλάδα και προς το παρόν σκέφτεται μόνο την εθνική ομάδα και το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

«Προτεραιότητά μου τώρα είναι να ξεκουραστώ, να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να προετοιμαστώ για την εθνική ομάδα. Δεν έχω κάτι που να με απασχολεί στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή», υποστήριξε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Διαδίκτυο, ωστόσο, όπως φάνηκε από τα λόγια του έχει ήδη πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις. «Μου έλειψε φέτος η Ευρωλίγκα και ο λόγος που επέλεξα να μείνω έξω ήταν γιατί ήθελα να το κάνω με τη Βαλένθια την επόμενη σεζόν. Από τη στιγμή που δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο δεν θέλω να μείνω εκτός Ευρωλίγκα. Γι’ αυτό τον λόγο πρωταρχικός στόχος τη νέα χρονιά είναι να βρίσκομαι σε μια ομάδα που θα παίζει στην Ευρωλίγκα». Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να επανέλθει με νέα πρόταση στον Ντικούδη, αν και μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κροάτη Ζίζιτς, εφόσον είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή του στη φετινή περίοδο, ενώ ο Παναθηναϊκός φέρεται να είναι πιο κοντά στην απόκτησή του. Ο Ντικούδης, ύστερα από τρία χρόνια… ξενιτιάς, σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι δύο μεγάλες ομάδες. Καλύπτουν τις φιλοδοξίες κάθε αθλητή και μακάρι και άλλες ομάδες να γίνουν πιο ανταγωνιστικές για να ανεβεί η ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από καμία ευρωπαϊκή ομάδα».

Η προτεραιότητα του Ντικούδη, όμως, είναι η εθνική ομάδα: «Με τα παιδιά που μιλάω από την εθνική ομάδα ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, καθώς ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Θα πάμε με άλλον «αέρα» στη διοργάνωση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή