Περιμένει τώρα τον αντίπαλο

Περιμένει τώρα τον αντίπαλο

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός πήρε την… πολ ποζίσιον στους τελικούς των πλέι οφ, με την αήττητη πρόκρισή του σε βάρος του Αρη, ενώ ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι και αύριο ή το αργότερο μέχρι το Σάββατο για να είναι συνεπής στο ραντεβού του με τους «πράσινους». Εκτός και αν το Μαρούσι, που έχει διαφορετική άποψη, καταφέρει να την τεκμηριώσει στο γήπεδο…

Ο Παναθηναϊκός άρχισε ήδη την προετοιμασία του για τους τελικούς στο Γαλάτσι και μέχρι μεθαύριο αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ ο Ολυμπιακός και το Μαρούσι θα παίξουν, αύριο, τον τέταρτο ημιτελικό, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με 2-1 νίκες. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε και πάλι δυνατός στην έδρα του και «καθάρισε» εύκολα το Μαρούσι, το οποίο καλείται να «απαντήσει» στη δική του έδρα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιόνας Καζλάουσκας, γνωρίζει ότι το «πάθημα» του δεύτερου ημιτελικού πρέπει να γίνει «μάθημα» εν όψει του αυριανού αγώνα.

«Δεν είναι ώρα για ξεκούραση. Στον τέταρτο αγώνα θα πρέπει όλοι να έχουμε την ίδια όρεξη στο γήπεδο. Νικήσαμε στον τρίτο αγώνα, γιατί παίξαμε σαν ομάδα και κάναμε όσα είπαμε. Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε», είπε ο Λιθουανός τεχνικός στους παίκτες του, ενώ στον αντίποδα, ο αρχηγός του Αμαρουσίου Γιώργος Καράγκουτης επισήμανε ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει στο 2-2, αρκεί «να παίξουμε, όπως σχεδιάζουμε στις προπονήσεις…», και κατά την προσφιλή του συνήθεια προσπάθησε μετά μια ευρεία νίκη να διατηρήσει χαμηλούς τόνους.

Η «αιώνια» κόντρα, όμως, έχει άλλη… χάρη και ο Παναθηναϊκός, διά στόματος του Γιάκα Λάκοβιτς, δείχνει ανυπόμονος να αντιμετωπίσει και πάλι τον Ολυμπιακό, στους τελικούς των πλέι οφ, ύστερα από έξι ολόκληρα χρόνια.

«Διαισθάνομαι πως έφτασε η στιγμή να παίξω επιτέλους αντίπαλος του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών. Ο τίτλος του πρωταθλητή θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία για μας», δήλωσε ο Σλοβένος γκαρντ και έδειξε βέβαιος ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προκριθούν στους τελικούς: «Νομίζω πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Εφέτος, ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και αξίζει την πρόκριση στους τελικούς. Διαισθάνομαι πως έφτασε η στιγμή να παίξω, επιτέλους(!), αντίπαλος του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη στιγμή, καθώς δεν έτυχε ούτε μία φορά στα τέσσερα χρόνια που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό. Ο τίτλος του πρωταθλητή θα αποκτήσει εξάλλου ακόμη μεγαλύτερη αξία για μας και τους φιλάθλους μας. Ολόκληρη η σειρά θα έχει μεγαλύτερη σημασία και άλλο ειδικό βάρος για όλους. Για να μην προτρέχουμε όμως… ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή