ΠΡΟΣ… ΓΕΡΜΑΝΙΑ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ανά τον κόσμο οπαδοί της Εθνικής Βραζιλίας επεφύλαξαν θερμή υποδοχή χθες κατά την άφιξη της πρωταθλήτριας κόσμου στη Ζυρίχη. Η παρέα του Ροναλντίνιο θα παραμείνει για δύο εβδομάδες στο Βέγγις, της Κεντρικής Ελβετίας, όπου θα πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ραούλ: Θα είμαι έτοιμος όταν πρέπει

Πανέτοιμος για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου δηλώνει ο Ραούλ. Ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός που έμεινε τρεις μήνες εκτός δράσης, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, νιώθει πολύ καλά: «Αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο και περιμένω με αγωνία να παίξω. Οταν έρθει η ώρα, θα βρίσκομαι σε άριστη κατάσταση, ίσως την καλύτερη από οποιαδήποτε μεγάλη διοργάνωση, στην οποία έχω αγωνιστεί στο παρελθόν».

«Μόνο για κυνηγούς η μπάλα…»

Ο τερματοφύλακας της Γερμανίας, Λέμαν δεν είναι… ευχαριστημένος με την μπάλα των αγώνων του Π.Κ. «Είναι καλή μόνο για τους κυνηγούς», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή