Συνεχίζουν να παλεύουν και… μετά τις εκλογές

Συνεχίζουν να παλεύουν και… μετά τις εκλογές

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εκπλήξεις αναμένονται σήμερα στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Πάλης, στην οποία θα εκλεγεί νέα διοίκηση… αν συμβούν, ίσως ν’ ανατρέψουν τις ισορροπίες», γράφαμε το Σάββατο. Τελικά, οι εκπλήξεις έγιναν και νίκησε η υπό τον νυν πρόεδρο, Αντ. Τσαμεσίδη, παράταξη. Η προ των αρχαιρεσιών αισιοδοξία του νεοδημοκράτη, Δημ. Γρηγοριάδη, βασιζόταν σε στοιχεία, αλλά στο τέλος η συμμαχία όλων των πρώην προέδρων (των φιλοΠΑΣΟΚ, Θ. Χαμάκου, Γ. Ποζίδη και του νεοδημοκράτη, Θ. Συνοδινού) με τον επίσης νεοδημοκράτη (που υποστηρίχτηκε από τον υφυπουργό, Γιώργο Ορφανό και στην παράταξή του είχε τον άνθρωπο του υφυπουργού, Π. Γούναρη, ο οποίος, φυσικά, εξελέγη), κ. Τσαμεσίδη, άλλαξε τις ισορροπίες.

Ο επικεφαλής της «Κίνησης για την Αναγέννηση της Πάλης», κ. Γρηγοριάδης, έκανε λόγο για άσκηση πιέσεων, ενώ κατέθεσε ενστάσεις, διότι, όπως υποστηρίζει, για τέσσερα σωματεία ψήφισαν άλλοι εκπρόσωποι από αυτούς που οι σύλλογοι είχαν ορίσει. Η «Κίνηση» δε, κάνει λόγο και για «αγορά» ψήφων.

«Θνησιγενή» είχαμε χαρακτηρίσει την «Κίνηση» και «πριν αλέκτορα φωνήσαι», επιβεβαιωθήκαμε. Κατά πληροφορίες, ισχυρό, εκλογικά, μέλος της παράταξης, που υπήρξε άνθρωπος και του κ. Χαμάκου και του κ. Ποζίδη και συνεργάτης και του κ. Συνοδινού και του κ. Τσαμεσίδη, τις τελευταίες ώρες έκανε ξανά στροφή και υποστήριξε τον κ. Τσαμεσίδη.

Ο τελευταίος εξέφρασε πικρία «για κάποιον άνθρωπο, που προτίμησε να βρεθεί κοντά σε κάποιον άλλο υποψήφιο», «φωτογραφίζοντας» τον συγκεκριμένο παράγοντα, αλλά μάλλον το έκανε για να τον καλύψει.

Μπορεί ο κ. Τσαμεσίδης να δήλωσε: «Πρώτη και μεγαλύτερη νικήτρια είναι η ελληνική πάλη, η οποία αποκτά δυνατή διοίκηση», αλλά όλοι αναρωτιούνται, πώς θα λειτουργήσει μια διοίκηση, που είναι χωρισμένη στις ομάδες Τσαμεσίδη, Χαμάκου και Συνοδινού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή