ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Α΄ ΕΘΝΙΚΗ

«Παλεύουν» την παραμονή

Στην ΕΠΟ πετάει το μπαλάκι η ΕΠΑΕ, ως προς την τελική βαθμολογία της Α΄ Εθνικής. Με έγγραφό τους προς την Ενωση, οι Λεβαδειακός, Θρασύβουλος και ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου ζητούν να ισχύσει η απόφαση που πάρθηκε στη γενική συνέλευση της ΕΠΑΕ τον Αύγουστο του 2005, να υποβιβαστούν δύο ομάδες από την Α΄ Εθνική στη Β΄ κι αντίστοιχα ν’ ανέβουν τέσσερις από τη Β΄ στην Α΄ κατηγορία. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις 2 Ιουνίου, στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Επίσης, δεν επικυρώθηκε και η βαθμολογία της Β΄ Εθνικής, καθώς εκκρεμεί η ένσταση του Ολυμπιακού Βόλου για αντικανονική συμμετοχή παίκτη της Παναχαϊκής, στον μεταξύ τους αγώνα, όπως και οι βαθμολογίες του 1ου και του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, αφού εκκρεμεί ο αυριανός αγώνας μπαράζ, Πανθρακικού – Μεσσηνιακού, τον οποίο θα διευθύνει ο Κύρος Βασσάρας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Τέλος εποχής Σαλευρή

Υστερα από 28 χρόνια θητείας, εκ των οποίων τα 23 ως πρόεδρος, ο Νίκος Σαλευρής αποφάσισε να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ομάδας. Ο απερχόμενος πρόεδρος άφησε αιχμές κατά του «κατεστημένου», ενώ έκανε κι έναν απολογισμό. «Θέλω να γυρίσω σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Να δώσω ευκαιρίες σε νεότερους ανθρώπους. Θα είμαι κοντά στην ομάδα και όλοι μαζί θα την οδηγήσουμε ξανά στην Α΄ Εθνική. Ο υποβιβασμός οφείλεται σε δύο λόγους. Τη διαιτησία και τις άτυχες επιλογές προπονητών και παικτών».

ΙΩΝΙΚΟΣ

Παρελθόν Μπεκιάι, Κινγκ

Οι Αριαν Μπεκιάι και Φερέιρα Κινγκ αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο, μιας και δεν βρίσκονται στα πλάνα του Σάκη Τσιώλη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ταυτόχρονα, ο Χρήστος Κανελλάκης ξεκαθάρισε ότι ο Μανώλης Σκούφαλης δεν αποτελεί μεταγραφικό στόχο, αντίθετα με τον Γιάννη Ταραλίδη. Προϋπόθεση είναι να συμφωνήσει ο Ολυμπιακός στον δανεισμό του και από το αν βρίσκεται στη «μαύρη» λίστα του Τροντ Σόλιντ. Οι προπονήσεις των παικτών συνεχίζονται και χθες έγινε οικογενειακό δίτερμα μεταξύ των επαγγελματιών και μιας ομάδας που την αποτελούσαν παίκτες της Νέων του συλλόγου.

ΜΕΣΙ

«Φαβορί η Βραζιλία, αλλά…»

«Η Βραζιλία είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο, η διατήρηση των σκήπτρων δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τη «σελεσάο»», δηλώνει το νέο αστέρι της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι. «Τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο», υποστήριξε ο 18χρονος άσος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο πρώτο Μουντιάλ της καριέρας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή