Του έβαλαν… πωλητήριο

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι συνομιλίες του Ερνέστο Βαλβέρδε με την Εσπανιόλ και του Κώστα Κατσουράνη με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Σέρτζιο Κριτίνιας, της εφημερίδας 24 horas, δρομολογούν εξελίξεις στην ΑΕΚ. Πρώτο μέλημα είναι η κάλυψη της θέσης του προπονητή, ενόψει και των επικείμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, θέμα ιδιάζουσας σημασίας είναι και η μετακίνηση του διεθνούς μέσου, αφού κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει προϋποθέσεις επενδύσεων στην εταιρεία.

Ο Κώστας Κατσουράνης, αν και βρίσκεται στην Αυστραλία με την Εθνική ομάδα, έδειξε ενήμερος για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα. «Οι πληροφορίες έχουν φτάσει στα αφτιά μου, ωστόσο δεν ξέρω κάτι επίσημα. Συνεργάστηκα με τον κ. Σάντος για δύο χρόνια και έχω να πω μόνο καλά λόγια για αυτόν. Το ίδιο και αυτός για μένα», τόνισε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, είπε ότι το «Ντα Λουζ», έδρα της Μπενφίκα, του φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις, επειδή εκεί κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική.

Στην ΑΕΚ καλοβλέπουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής του, αφού θεωρούν ότι θα καλύψουν αρκετές τρύπες. Σε αυτή την κατέυθυνση μπορεί να βοηθήσει ο Σάντος, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις οικονομικές δυσκολίες που έχει ο σύλλογος. Η ΠΑΕ έχει κοστολογήσει τον παίκτη στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βαλβέρδε

Το θέμα του προπονητή μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος του 42χρονου τεχνικού θα είχε αργά χθες το βράδυ τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της Εσπανιόλ, η οποία θ’ αποφασίσει εάν κάνει αποδεκτούς τους όρους του. Στην περίπτωση που αποχωρήσει, θεωρείται πολύ πιθανό να είναι στον πάγκο της ΑΕΚ.

Η περίπτωση του Γενς Μπάνγκσμπο, φαίνεται πιο ξεκάθαρη. Ο 49χρονος Δανός καθηγητής, πρώην συνεργάτης των Αντσελότι και Λίπι στη Γιουβέντους, μπορεί να απέφυγε και χθες να τοποθετηθεί για το ενδεχόμενο έναρξης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ωστόσο, είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Νικολαΐδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή