Φουντώνουν τα σενάρια με Γούμενο στον ΠΑΟΚ

Φουντώνουν τα σενάρια με Γούμενο στον ΠΑΟΚ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αγοραστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον οποίο βρίσκεται σε επαφή ο Γιάννης Γούμενος τις τελευταίες ημέρες εξακολουθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όσο ο πρόεδρος δεν αφήνει να διαρρεύσει κάτι, είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην υπάρχουν εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο.

Πάντως, χθες ο κ. Γούμενος υπέγραψε το πληρεξούσιο μεταβίβασης δικαιώματος διαπραγμάτευσης για την ΠΑΕ προς τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή. Το γεγονός αυτό, πρακτικά δεν σημαίνει πολλά πράγματα γιατί στον Ερασιτέχνη ναι μεν έχουν το δικαίωμα διαπραγμάτευσης του πλειοψηφικού πακέτου, από την άλλη όμως δεν έχουν το δικαίωμα πώλησής του.

Από τη διοίκηση της ΠΑΕ, πάντως, συντηρούν το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που κάνει λόγο για πανίσχυρο επιχειρηματία που θέλει να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Ο τρίτος αντιπρόεδρος της εταιρείας, ο Γιώργος Κασιμάτης με δηλώσεις του απλά επανέλαβε τα όσα ακούγονται: «Τον κ. Γούμενο τον ενδιαφέρει να δώσει τον ΠΑΟΚ και να επιβεβαιωθεί ο ίδιος δίνοντας την ομάδα σε έναν ισχυρό επενδυτή. Υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από επιχειρηματία, που είναι πανίσχυρος. Υφίστανται όντως οι διαπραγματεύσεις και είναι αλήθεια ότι είμαστε στην τελική ευθεία και αυτό που ελπίζω είναι να τελειώσουν όλα θετικά».

Δεδομένο είναι όμως πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και στον «δικέφαλο» κινδυνεύουν να χάσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκπρόσωπος της ΠΑΕ θα βρεθεί στα γραφεία της ΕΠΟ για να ενημερώσει τι κινήσεις έχουν γίνει προς την επίλυση των προβλημάτων και των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν ώστε να εξασφαλιστεί η άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εχουν γίνει όμως οι απαιτούμενες κινήσεις για τις οποίες είχε ενημερώσει ο Βασίλης Γκαγκάτσης τον Γιάννη Γούμενο; Απαντες περιμένουν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος με την ελπίδα να μην είναι αργά.

Σαββίδης για Καλαμαριά

Από την πλευρά του ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τώρα κινείται για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς! Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ομογενή επιχειρηματία τις επόμενες ώρες θα ζητήσει επαφή με τον Ηλία Δαμήλο προκειμένου να δει αν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά του προέδρου των Ποντίων να παραχωρήσει τις μετοχές του. Για την ώρα όμως ο Ηλίας Δαμήλος το μόνο ραντεβού που έχει προγραμματίσει είναι αυτό με τον Μάκη Κατσαβάκη…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή