ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΖΗΚΟΣ: Η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται για τον παίκτη της Μονακό. Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείου ειδήσεων «Ανατολή», η ομάδα της Πόλης έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση. «Είμαστε σε επαφή και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», δήλωσε ο Μ. Γκοκσέν, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της «Γαλατά». Εκτός από τον Ζήκο η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γάλλου Λοράν Ρομπέρ, από την Μπενφίκα.

ΒΙΛΤΟΡ: Παίκτης της Λιόν παραμένει ο 32χρονος διεθνής επιθετικός, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Γαλλίας για τα επόμενα δύο χρόνια, με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα έτος. Ο Βιλτόρ είχε μεταγραφεί από την Αρσεναλ στη Λιόν το 2004 και το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι.

ΚΑΜΠΕΛ: Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζει το μεγάλο «μπαμ». Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο είναι κοντά στην απόκτηση του Σολ Κάμπελ από την Αρσεναλ! Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης προσφέρει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 32χρονου κεντρικού αμυντικού. Επιπλέον η τουρκική ομάδα προσφέρει εβδομαδιαίο μισθό ύψους 100 χιλιάδες ευρώ στον διεθνή Αγγλο και είναι αισιόδοξη ότι τελικά θα καταφέρει να εξασφαλίσει την υπογραφή του.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ο Σεργκέι Φεντόροφ είναι ο άτυχος της εθνικής ομάδας. Ο 31χρονος αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου δεν μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον γοφό και τέθηκε «νοκ άουτ» από το Μουντιάλ της Γερμανίας, παρότι βρισκόταν στην αποστολή των 23 που επέλεξε ο Ολεγκ Μπλαχίν. Ο τελευταίος δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τον αντικαταστάτη του, ενώ παράλληλα ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση του σούπερ σταρ της ομάδας, Αντρέι Σεβτσένκο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή