Και οι δύο έχουν στόχο

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαρούσι – Ολυμπιακός, πράξη τέταρτη! Στο κλειστό του Αγίου Θωμά (19.00), το Μαρούσι θα έχει την τελευταία ευκαιρία του να οδηγήσει τη σειρά των ημιτελικών του με τον Ολυμπιακό και σε πέμπτη αναμέτρηση στο ΣΕΦ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι»… ανηφορίζουν στα βόρεια προάστια για να δώσουν απόψε ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς των πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 νίκες και δείχνει σίγουρος ότι θα καταφέρει να μην επαναλάβει τα λάθη του δεύτερου ημιτελικού και παράλληλα να σταματήσει την αρνητική παράδοση που έχει στην έδρα του Αμαρουσίου, από την οποία έχει φύγει ηττημένος στις «επισκέψεις» των τελευταίων χρόνων.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ακόμη και τον Κουίνσι Λιούις, που δεν μπόρεσε να ενισχύσει τους «ερυθρολεύκους» στον τρίτο ημιτελικό. Ο Αμερικανός γκαρντ, που ταλαιπωρείται από επιπεφυκίτιδα, εξετάστηκε χθες το πρωί από οφθαλμίατρο και το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά. Σε καλύτερη κατάσταση είναι και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος επίσης ταλαιπωρήθηκε από επιπεφυκίτιδα. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει τη βοήθεια μεμονωμένων φιλάθλων του στην εξέδρα, όπως συνέβη και στον δεύτερο ημιτελικό.

Το Μαρούσι κάθε άλλο παρά «παραδίδει τα όπλα» του. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη θεωρεί ότι δυναμώνει συνεχώς από τα μεγάλα παιχνίδια που έχει δώσει στην τρέχουσα περίοδο και αν η άμυνα είναι αποτελεσματική, όπως και στον δεύτερο αγώνα, οι γηπεδούχοι έχουν πολλές πιθανότητες να δώσουν παράταση στην αγωνία των αντιπάλων τους να προκριθούν στον τελικό.

– Σε απολογία κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εξαιτίας των υβριστικών συνθημάτων που φώναζαν οι οπαδοί της ομάδας κατά τη διάρκεια του 3ου αγώνα με τον Αρη στο Γαλάτσι, εναντίον των Γιώργου Σιγάλα αλλά και Γιάννη Βαρδινογιάννη!

Το πιθανότερο είναι να δεχθούν παρατήρηση οι πρωταθλητές Ελλάδος, η οποία, όμως, θα είναι η δεύτερη. Και με πιθανότερο το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν στη σειρά των τελικών τον Ολυμπιακό, υπάρχει ο κίνδυνος να συμπληρώσουν τις πέντε παρατηρήσεις, κάτι που αυτομάτως σημαίνει τιμωρία της έδρας τους για μία αγωνιστική!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή