Καταθέτει επίσημη πρόταση ο Τσακίρης

Καταθέτει επίσημη πρόταση ο Τσακίρης

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόταση του προέδρου του ερασιτεχνικού Πανιωνίου, Κώστα Τσακίρη, για την αγορά της ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος θα κατατεθεί αύριο, όπως έχει προαναγγελθεί και την Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο, Αχιλλέα Μπέο, ύστερα από πρόσκληση του πρώτου. Ο Μπέος είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Τσακίρη, την προηγούμενη Κυριακή, με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του δεύτερου και του ζήτησε να συναντηθούν στα γραφεία του γηπέδου, μετά την επιστροφή του πρώτου από την Νότιο Αφρική.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός της οικονομικής προσφοράς που θα κάνει ο Κώστας Τσακίρης για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, θα καταθέσει και επιχειρηματικό πλάνο, σύμφωνα με το οποίο θα υποδεικνύει τις επενδύσεις που θα κάνει και τους στόχους που θα θέσει. Αυτό το γεγονός φανερώνει την εμπεριστατωμένη διάθεση του κ. Τσακίρη να ασχοληθεί με την ποδοσφαιρική ομάδα και όχι απλά να αγοράσει την ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος από τον Μπέο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή