Ο Αθηναϊκός θέλει την τελική νίκη

Ο Αθηναϊκός θέλει την τελική νίκη

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δεύτερη, ίσως και τελευταία, πράξη του τελικού της Α1 ανδρών στο χάντμπολ θα παιχθεί σήμερα στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης με πρωταγωνιστές τον Πανελλήνιο και τον Αθηναϊκό (20.00).

Οι «λόρδοι» έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους. Σε διάστημα 10 ημερών έχουν νικήσει τον αντίπαλό τους δύο φορές. Στον τελικό του κυπέλλου, στην Κέρκυρα, και στο πρώτο παιχνίδι, στον Βύρωνα. Εάν καταφέρουν να τριτώσουν το… καλό, τότε θα κατακτήσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά το νταμπλ και θα γράψουν ιστορία, αφού θα γίνουν η πρώτη ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανελλήνιος θα επιδιώξει να στείλει τη σειρά των τελικών σε τρίτο παιχνίδι. Οι «ολυμπιονίκες» εμφανίζονται με ανεβασμένη την ψυχολογία και θεωρούν ότι θα αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και θα πάρουν τη ρεβάνς. Αλλωστε, η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων είναι ελάχιστη και τα παιχνίδια τους κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Σήμερα, εξάλλου, διεξάγεται και το δεύτερο παιχνίδι για τις θέσεις 3η-4η, με τον Φίλιππο να υποδέχεται τον ΑΣΕ Δούκα, στο «Φιλίππειο» (18.00). Η ομάδα της Βέροιας επιβλήθηκε 30-25 στο Μαρούσι και έχει την ευκαιρία να κάνει το 2-0 και να εξασφαλίσει την τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.Δ. Λουκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή