ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟ

Διαψεύδει για Χάνσον ο μάνατζέρ του

Αγνοια δηλώνει ο Κεντ Κάρλσον για τις επαφές του Παναθηναϊκού με τον Πέτερ Χάνσον. Μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο μάνατζερ του διεθνή Σουηδού στόπερ (είναι μάνατζερ και του Μίκαελ Νίλσον) τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει με τους «πράσινους» και αγνοεί τις πληροφορίες που τον θέλουν κοντά σε συμφωνία. «Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα, ρωτήστε τον Παναθηναϊκό. Αυτό που ξέρω μόνο είναι ότι ο Χάνσον έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τη Χέρενβεν», δήλωσε ο κ. Κάρλσον.

ΣΑΛΚΕ

Συμφώνησε ο Λόβενκραντς

Η Σάλκε ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Πέτερ Λόβενκραντς, βάζοντας τέλος στο σενάριο που τον έφερνε στον Παναθηναϊκό. Ο Δανός επιθετικός, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον γερμανικό σύλλογο, προορίζεται για αντικαταστάτης του συμπατριώτη του, Εμπε Σαντ. Ο διεθνής άσος (14 συμμετοχές στην Εθνική) είχε μείνει ελεύθερος από τη Ρέιντζερς, όπου αγωνιζόταν από το 2000, πετυχαίνοντας 54 τέρματα σε 180 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

ΕΠΟ

Προθεσμία στον ΠΑΟΚ

Παράταση μιας εβδομάδας πήρε ο ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ για να ρυθμίσει τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες έχει και να πάρει την απαραίτητη αδειοδότηση για τη συμμετοχή του στο Κύπελλο UEFA. Η προθεσμία δόθηκε με την ελπίδα ότι θα λυθεί το ιδιοκτησιακό πρόβλημα και θα γίνουν άμεσα κάποιες ενέργειες, αλλά η αισιοδοξία δεν είναι μεγάλη. Ολοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέρριψαν την πρόταση της ΠΑΕ για νέο διακανονισμό των οφειλομένων, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Ανανέωσε ο Κατσαβάκης

Με τον Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο του θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Απόλλωνας Καλαμαριάς. Ο Ελληνας τεχνικός συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηλία Δαμήλο και από τη στιγμή που υπήρχε καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές η οικονομική διαφορά που χώριζε τις δύο πλευρές γεφυρώθηκε εύκολα: «Θα προσπαθήσουμε να προεκτείνουμε τη φετινή σεζόν, αν και είναι δύσκολο. Για τον Παρμαξίδη υπάρχει περίπτωση να παραμείνει, είναι καθαρά θέμα του παίκτη. Δεν το συζητάω ότι θα ήθελα να μείνει ο Παππάς στην ομάδα», δήλωσε ο προπονητής των Ποντίων σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κατσαβάκη, σειρά θα πάρουν οι Ορφανός, Μουζαουί και Μουράφσκι.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Υπέγραψε ο Πιρές

Συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με την ισπανική Βιγιαρεάλ υπέγραψε ο 32χρονος Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής, Ρομπέρ Πιρές, μετέδωσε ο ιδιωτικός ραδιοσταθμός «Καδένα Σερ». Εκπρόσωπος της ομάδας, πάντως, δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία. Εφέτος ο Πιρές αντιμετώπισε με την Αρσεναλ τη Βιγιαρεάλ στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή