Χαζομπαμπάς ο Νίκος Γκάλης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πατέρας ενός υγιέστατου κοριτσιού, βάρους δύο κιλών και 500 γραμμαρίων που μπορεί μελλοντικά να βοηθήσει το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ, αν μάθει τα… μυστικά του πατέρα της (τα γονίδια σίγουρα υπάρχουν), έγινε από χθες ο Νίκος Γκάλης. Σε ηλικία 48 ετών, ο «Νικ» κρατά, πλέον, στην αγκαλιά του την πανέμορφη κορούλα του που έφερε στον κόσμο, η σύζυγος του, Ελένη και έδωσε ανείπωτη ευτυχία στον μεγαλύτερο παίκτη που ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ. Η εγκυμοσύνη της συζύγου του Νίκου Γκάλη, ολοκληρώθηκε φυσιολογικά, λίγη ώρα μετά το μεσημέρι, στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και δεκάδες επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι του βετεράνου άσου τον συνεχάρησαν για το πρώτο παιδί του. Ο ίδιος ο Γκάλης κέρασε όλους τους φίλους του που βρέθηκαν κοντά του και χαμογελούσε ως… κλασικός «χαζομπαμπάς».

Το ελληνικό μπάσκετ θα ευχόταν, ίσως, να κρατούσε ο Γκάλης στην αγκαλιά του, τον πρώτο γιο του, αλλά ο Νίκος και η Ελένη δεν φαίνεται ότι θα σταματήσουν σ’ ένα παιδί και πιθανότατα ο διάδοχος του «Νικ» θα έρθει αργότερα.

Ο Θεός να τους έχει όλους καλά και να δουν την κόρη τους όπως πραγματικά επιθυμούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή