«Κανονιέρης» ο Τσέχος Τόμας Ροσίτσκι

«Κανονιέρης» ο Τσέχος Τόμας Ροσίτσκι

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεταγραφολογία των τελευταίων μηνών ήθελε την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Τόμας Ροσίτσκι από την Μπορούσια του Ντόρτμουντ, αλλά τελικά ο 25χρονος διεθνής Τσέχος μέσος θα μετακομίσει στο Λονδίνο. Η Αρσεναλ κατάφερε να κρατήσει για καιρό μυστικό το ενδιαφέρον της για τον παίκτη και χθες προχώρησε σε συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο αρκετών ετών (φημολογείται ότι είναι τουλάχιστον τετραετές), χωρίς να γίνουν γνωστοί οι οικονομικοί όροι. «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που θα συνεχίσω στην Αρσεναλ. Η ομάδα έδειξε τη δύναμή της στον πρόσφατο τελικό. Πιστεύω ότι την επόμενη περίοδο μπορεί να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατή», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ροσίτσκι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Ο Ροσίτσκι θα ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό των «κανονιέρηδων» αμέσως μετά τη λήξη των υποχρεώσεών του στο Μουντιάλ.

Στον αέρα ο Τόνι

Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά με τη φανέλα της Φιορεντίνα ο Λούκα Τόνι. Ο πρώτος σκόρερ του φετινού ιταλικού πρωταθλήματος, δήλωσε ότι υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λυθούν στη συνεργασία του με την ομάδα. «Μίλησα με τον πρόεδρο και θα ξανασυναντηθούμε. Αν πιστεύει σ’ εμένα, πρέπει να μου το δείξει», τόνισε χαρακτηριστικά στο προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα της Ιταλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πιο αίσια είναι η εξέλιξη με την υπόθεση του Γάλλου τερματοφύλακα Σεμπαστιάν Φρέι, που θα παραμείνει στους «βιόλα» για ακόμη πέντε χρόνια, έπειτα από μια πολύ πετυχημένη περίοδο δανεισμού από την Πάρμα. «Η στήριξη των φιλάθλων τον καιρό που ήμουν τραυματίας, μου απέδειξε ότι η σωστότερη επιλογή είναι να παραμείνω στην ομάδα», δήλωσε σχετικά ο 26χρονος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή