«Ναυάγιο» ΑΕΚ με τον Βαλβέρδε

«Ναυάγιο» ΑΕΚ με τον Βαλβέρδε

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα βιογραφικά των εναλλακτικών λύσεων που έχει για τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ μελετά ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Εσπανιόλ και πλέον οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση εξετάζει άλλες λύσεις.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, κυρίως από την ιταλική αγορά, αλλά η επίσημη ΠΑΕ δεν φέρεται διατεθειμένη να εξωτερικεύσει τις προθέσεις της, παρά μόνο όταν είναι κάτι οριστικό. Ωστόσο, όσο το μείζον αυτό θέμα παραμένει ανοικτό, ο προβληματισμός μεγαλώνει, αφού θα πρέπει ν’ αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, στην οποία κυριαρχεί η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα, ο Γενς Μπάνγκσμπο επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με την ΑΕΚ. Ο 49χρονος καθηγητής, μιλώντας σε εφημερίδα της Δανίας, ξεκαθάρισε πως δεν θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή, ωστόσο δεν διευκρίνισε τον ακριβή ρόλο που θα έχει. «Θα δημιουργήσω ένα πρόγραμμα για το χτίσιμο της ομάδας εν όψει της επόμενης χρονιάς και θα βοηθήσω στην οργάνωση και την υλοποίησή του. Δεν θα είμαι εγώ ο πρώτος προπονητής», τόνισε ο Μπάνγκσμπο, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του τεχνικού συμβούλου.

Την ίδια στιγμή φουντώνουν τα σενάρια για τους παίκτες που έρχονται στην «Ενωση». Μετά το όνομα του Βιτσέντσο Μοντέλα, τον οποίο θέλει να φέρει ο πρώην τεχνικός της Σιένα, Λουίτζι Ντε Κάνιο, σε περίπτωση που αναλάβει την ομάδα, ήρθε να προστεθεί και αυτό του Βραζιλιάνου Αΐλτον. O Βραζιλιάνος αγωνίστηκε φέτος από τον Ιανουάριο στο Αμβούργο. Η γερμανική ομάδα είχε αποκτήσει τον 32χρονο επιθετικό υπό μορφή δανεισμού από την Μπεσίκτας, η οποία τον παραχωρεί έναντι 700.000 ευρώ. Σημαντική παράμετρος είναι ότι ο μάνατζερ του Αΐλτον είναι Ελληνας. Για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί παλαιότερα και ο Ολυμπιακός, κάτι που είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος έναν χρόνο αργότερα.

Εν τω μεταξύ, συνάντηση με τους οργανωμένους συνδέσμους φιλάθλων θα έχει σήμερα ο Ντέμης Νικολαΐδης με βασικό θέμα συζήτησης τα διαρκείας της νέας σεζόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή