«Σπα» κατά του άγχους για τον τέταρτο τελικό

«Σπα» κατά του άγχους για τον τέταρτο τελικό

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το μυαλό στην βαρύτιμη κούπα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή προετοιμάζονται για τον αυριανό τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 ανδρών. Οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν με την… πλάτη στον τοίχο, καθώς σε περίπτωση ήττας ο τίτλος θα πάει στους αντιπάλους τους. Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι» προσπάθησαν χθες να ξεχάσουν το άγχος με θεραπείες, χαλάρωση και «σπα».

«Είμαστε αποφασισμένοι και θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, κάθε σετ, κάθε πόντο. Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός. Ενας ξεχωριστός τελικός και πρέπει κάθε φορά να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τον νικάμε. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε από τον Ηρακλή, ούτε εκείνος έχει κάτι να κρύψει από εμάς. Εχουμε βρεθεί τόσες φορές αντίπαλοι, που γνωρίζουμε άριστα ο ένας τον άλλον. Στην κρίσιμη στιγμή, την ώρα του τελικού, όπου κρίνεται ο τίτλος, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Βέβαια, κάναμε το 2-1, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να νικήσουμε ένα ακόμη ματς», δήλωσε ο Σωτήρης Πανταλέων.

Να διορθώσουν τα λάθη τους προσπαθούν στον Ηρακλή. «Θέλω να παίξουμε το βόλεϊ που μπορούμε. Δεν ξέρω γιατί είμαστε τόσο κακοί εκτός έδρας. Πρέπει να σοβαρευτούμε, να συζητήσουμε μεταξύ μας και να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας για να νικήσουμε την Πέμπτη», τόνισε ο Αντρέι Κράβαρικ.

– Αστέρια που, κατά το παρελθόν, στόλισαν με τη λάμψη τους το ελληνικό βόλεϊ θα πάρουν μέρος στο τουρνουά παλαιμάχων, που θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 28 Μαΐου, στο Λουτράκι. Στη διοργάνωση αναμένεται να συμμετάσχουν 180 αθλητές και αθλήτριες.

– H εθνική γυναικών κέρδισε στο Λουτράκι με 3-0 (25-20, 25-22, 25-19) τη Ρουμανία στο πρώτο φιλικό τους παιχνίδι, για την προετοιμασία εν όψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή