Αρνείται ανάμειξη στις εκλογές ο Χαμάκος

Αρνείται ανάμειξη στις εκλογές ο Χαμάκος

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρνείται ότι είχε ανάμειξη στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ομοσπονδία πάλης, ο πρόεδρός της από το 1984 ώς το 2003, Θοδωρής Χαμάκος, για τον οποίον είχαμε γράψει ότι συντάχθηκε με την παράταξη Τσαμεσίδη, μολονότι τα μέλη της είχαν πρωτοστατήσει για την ανατροπή του.

«Κάποιος, κάπου, κάποτε, ρώτησε κάποιον: “με ποιον θέλεις να είσαι; Με τη Ρωσία ή με την Κίνα;». Και η απάντηση ήταν: «Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από την εθνική ανεξαρτησία». Ηταν ο Χο Τσι-Μινχ, ο ηγέτης του Βιετνάμ. Με κανέναν δεν ήμουν. Πώς θα μπορούσα, άλλωστε; Αυτοί διέλυσαν τα πάντα. Είναι δυνατόν να στηρίξω κάποιον από αυτούς; Ούτε αυτούς που ανέκοψαν την πορεία του αθλήματος και το έφεραν σε ανυποληψία, ούτε αυτούς, που χωρίς καμία γνώση και εμπειρία ήθελαν να το παίξουν «εθνοσωτήρες». Αν κάποιοι παλιοί συνεργάτες μου έκαναν κάτι, ευθύνονται αυτοί και μόνο. Αλλωστε, παλιοί συνεργάτες μου μετείχαν και στις δύο πλευρές. Αυτό σημαίνει ότι εγώ έβαλα το χέρι μου; Κατηγορηματικά, όχι. Ποτέ δεν γλείφω εκεί όπου φτύνω. Κι έχω το θάρρος να πω τη γνώμη μου, γιατί ούτε για βουλευτής ούτε για κάποιο άλλο αξίωμα πηγαίνω. Διαλύθηκε και διαλύεται το άθλημα. Μπορώ να επιβραβεύσω αυτούς που ευθύνονται;», μας είπε.

Δεν έχουμε λόγους να μην πιστέψουμε τον κ. Χαμάκο. Τα γεγονότα, όμως, δεν συμφωνούν με τη διάψευση. Στο νέο Δ.Σ. υπάρχουν 4-5 «άνθρωποί» του. Την ημέρα δε (την Τρίτη), που γράφαμε, περί ύπαρξης «ομάδων» Τσαμεσίδη, Χαμάκου και Συνοδινού, και πριν μας τηλεφωνήσει ο πρώην πρόεδρος, κάποιος άλλος, που είχε διαβάσει το ρεπορτάζ, μας είχε πει «Δυστυχώς, έχεις δίκιο. Είναι έτσι ακριβώς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή