Ο Μεσσηνιακός ανέβηκε στη Β΄ Εθνική

Ο Μεσσηνιακός ανέβηκε στη Β΄ Εθνική

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Καλαμάτα εκτός από την ομώνυμη ομάδα θα έχει κι άλλον εκπρόσωπο στη Β΄ Εθνική. Ο Μεσσηνιακός νίκησε τον Πανθρακικό, στο Αλκαζάρ, στο μπαράζ της Γ΄ Εθνικής και σφράγισε το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου. Η ομάδα του Εδουάρδο Αμορίν ήταν καλύτερη, είχε τα ηνία του παιχνιδιού και βασίστηκε στην εμπειρία των παικτών της. Το γκολ της νίκης σημείωσε με κεφαλιά ο Τριχιάς (70΄), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Ανδρεάδη.

Οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια ν’ αντιδράσουν, ανέκτησαν την υπεροχή, αλλά στην καλύτερη στιγμή τους, μπροστά στην εστία του Κοψαχείλη, ο Κυριακίδης σημάδεψε το δοκάρι (84΄).

Το παιχνίδι ανέδειξε και την όμορφη πλευρά του ποδοσφαίρου, όταν οι 2.500 φίλοι της ομάδας της Θράκης χειροκροτούσαν τους νικητές, με το σφύριγμα της λήξης, για την άνοδο και τους παίκτες της ομάδας τους για την προσπάθεια.

Ο μεγαλομέτοχος του Μεσσηνιακού, Σταύρος Παπαδόπουλος, υποσχέθηκε 55.000 ευρώ στους παίκτες για την επιτυχία τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή