Ο Πανελλήνιος ισοφάρισε τον Αθηναϊκό

Ο Πανελλήνιος ισοφάρισε τον Αθηναϊκό

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Σάββατο, στον Βύρωνα θα παιχθεί η τρίτη και τελευταία πράξη, που θ’ αναδείξει τον πρωταθλητή Ελλάδος στο χάντμπολ. Σ’ ένα παιχνίδι-θρίλερ, ο Πανελλήνιος επικράτησε του Αθηναϊκού με 39-37, στην Κυψέλη, ύστερα από δύο παρατάσεις και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών σε 1-1 νίκες. Ο κανονικός αγώνας έληξε 27-27 και η πρώτη παράταση 33-33, με πέναλτι του Μαρτάνοβιτς στην εκπνοή.

Σε τρίτο αγώνα θα λύσουν τις διαφορές τους και οι ΑΣΕ Δούκα, Φίλιππος, για την τρίτη θέση της Α1 ανδρών. Στο χθεσινό δεύτερο παιχνίδι της σειράς, η ομάδα των εκπαιδευτηρίων νίκησε στη Βέροια με 35-33 και πήρε ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα του Σαββάτου με 30-25. Το τελευταίο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Δαΐς, με τον νικητή να εξασφαλίζει θέση στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας της επόμενης περιόδου και τον ηττημένο να περιορίζεται σε συμμετοχή στο Τσάλεντζ Καπ, μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή