Στάση αναμονής οι «πράσινοι»

Στάση αναμονής οι «πράσινοι»

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός και ο Αρης θα πρέπει να περιμένουν τρεις ακόμα ημέρες για να μάθουν τους αντιπάλους τους, οι μεν «πράσινοι» στον τελικό των πλέι οφ και οι δε «κιτρινόμαυροι» στον μικρό τελικό, αφού ο Ολυμπιακός και το Μαρούσι θα «λύσουν τις διαφορές» τους, οριστικά, μεθαύριο, στον ΣΕΦ.

Το αποτέλεσμα του χθεσινού, τέταρτου ημιτελικού στο κλειστό του Αγίου Θωμά σημαίνει περισσότερες ημέρες ξεκούρασης και προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό και τον Αρη, που έχουν διαφορετικά αισθήματα υποδοχής για τον επόμενο αντίπαλό τους, αφού ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ ο Αρης το μειονέκτημα, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, ο Παναθηναϊκός και ο Αρης θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, και οι δυο ομάδες κάνουν ασκήσεις «επί χάρτου». Ο Ράιαν Στακ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Αρη, μίλησε για τη δεύτερη ευκαιρία του Αρη να κερδίσει τη συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα, μέσω του μικρού τελικού των πλέι οφ και της κατάκτησης της 3ης θέσης: «Εχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία και όλα εξαρτώνται από τη δική μας ομάδα. Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει», είπε ο Αμερικανός σέντερ και συνέχισε: «Το θέμα είναι να παίξουμε με το ίδιο πάθος, όπως στο δεύτερο ημίχρονο του τρίτου αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν το κάνουμε, τότε είναι δύσκολο να χάσουμε από οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Ο Στακ έδωσε και τη «συνταγή» για τον τρόπο παιχνιδιού του Αρη στον μικρό τελικό: «Απλά δεν πρέπει να χάνουμε ποτέ την αυτοπεποίθησή μας. Για παράδειγμα, αν βρεθούμε καμιά φορά πίσω στο σκορ, να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μη μας πάρει από κάτω. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε κάθε εις βάρος μας κατάσταση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή