ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΖΕ ΡΟΜΠΕΡΤΟ

«Τελείωσα από τη Γερμανία»

Την τελεσίδική του απόφαση να αποχωρήσει από το δυναμικό της Μπάγερν Μονάχου, μετά τετραετή παρουσία, ανακοίνωσε ο Ζε Ρομπέρτο. «Νομίζω ότι έχει τελειώσει ο καιρός μου στη Γερμανία. Εχω κατακτήσει πολλούς τίτλους εδώ», τόνισε ο Βραζιλιάνος διεθνής, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Ολυμπιακού. «Αυτή τη στιγμή η προσοχή μου είναι στραμμένη στη Γερμανία και θα ξέρω για το μέλλον μου μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπάρχουν ήδη κάποιες προτάσεις. Είμαι αρκετά γνωστός στην ευρωπαϊκή αγορά, αφού αγωνίζομαι για οκτώ χρόνια».

ΤΣΕΛΣΙ

«Βόμβα» με Σεφτσένκο

Η Τσέλσι έπειτα από πολλές προσπάθειες φαίνεται να πείθει τον Αντρέι Σεφτσένκο να μετακομίσει από το Μιλάνο στο Λονδίνο. Ο διεθνής Ουκρανός επιθετικός δήλωσε πως θα ανακοινώσει την απόφασή του το Σαββατοκύριακο, ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση θα έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού, αγγλικού και ισπανικού Τύπου Μίλαν και Τσέλσι έχουν προχωρήσει ήδη σε συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη έναντι του ποσού των 40 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής Ουκρανός άσος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Αγγλίας, ενώ στους ροσονέρι θα παραχωρηθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα ο Βιλιάμ Γκαλάς. Πάντως ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, δήλωσε πως ελπίζει σε παραμονή του Ουκρανού.

ΛΑΡΙΣΑ

Εμεινε ο Διγκόζης

Ο Αγγελος Διγκόζης θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα, όπως γνωστοποίησε χθες η ΠΑΕ. Σειρά θα πάρουν οι Παναγιώτης Κατσαρός και Παναγιώτης Μπαχράμης. Αντίθετα οι Βέλα Τζούνιορ, Σπάσιτς και Τσιάτσιος θα αποτελέσουν παρελθόν για τους «βυσσινί», ενώ αμφίβολο είναι το μέλλον του Ντένις Σέρμπαν.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΣΤΟΓΙΑΚΟΒΙΤΣ

«Συμφέροντα στην Εθνική»

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς έδωσε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να παίζει στο Μουντομπάσκετ με την Εθνική Ομάδα της Σερβίας/Μαυροβουνίου. Με δηλώσεις του στη σερβική εφημερίδα «Sport» ήταν κατηγορηματικός: «Μίλησα με τον προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας μου, τον Ντράγκαν Σάκοτα και του είπα να μην με υπολογίζει για φέτος το καλοκαίρι. Οι προσωπικές μου σχέσεις με τον Σάκοτα είναι άριστες αλλά οι σχέσεις μου με την ομοσπονδία της χώρας είναι κρύες. Δεν θα αγωνιστώ με την εθνική ομάδα της χώρας μου φέτος. Τα τελευταία χρόνια ένιωσα ότι στην εθνική ομάδα υπάρχουν πολλά προσωπικά συμφέροντα τα οποία τα βάζουν πάνω από το γενικό καλό της εθνικής ομάδας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή