Τρέχει να προλάβει το UEFA ο ΠΑΟΚ

Τρέχει να προλάβει το UEFA ο ΠΑΟΚ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα χρονικά περιθώρια για τον ΠΑΟΚ έχουν στενέψει επικίνδυνα και πλέον το ενδεχόμενο η ομάδα να χάσει τη συμμετοχή της στο Κύπελλο UEFA είναι πιο πιθανό από κάθε άλλη φορά. Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ έδωσε παράταση μιας εβδομάδας προκειμένου να βρεθεί μια λύση, ελάχιστοι όμως είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι στο συγκεκριμένο διάστημα τα δεδομένα στην ΠΑΕ θα αλλάξουν. Για την ώρα, πάντως, ο Γιάννης Γούμενος συνεχίζει τις επαφές του στην Αθήνα με υποψήφιους αγοραστές και εμφανίζεται βέβαιος ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουν βρεθεί λύσεις στα οικονομικά προβλήματα οπότε δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παρουσία στο Κύπελλο UΕFΑ.

Ομως, ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ είναι ο μόνος αισιόδοξος στη συγκεκριμένη υπόθεση μιας και όλοι οι άλλοι δείχνουν να ανησυχούν καθώς δεν υπάρχει λύση στον ορίζοντα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperSport FM τόνισε πως τα πράγματα είναι δύσκολα για τον «δικέφαλο»: «Η επιτροπή ανέβαλε την υπόθεση για την Πέμπτη. Αν μέχρι την έκδοση της απόφασης από την UEFA ο ΠΑΟΚ δεν έχει τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του, δυστυχώς δεν θα παίξει στο UEFA. Οι υποχρεώσεις θα τακτοποιηθούν μόνο αν μέχρι τότε δοθούν οι μετοχές σε έναν νέο επενδυτή που εν μια νυκτί θα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα. Αισιοδοξώ πως τα ονόματα που ακούγονται μπορούν να εμπλακούν υπό κάποιες προϋποθέσεις. Το θέμα είναι να υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις».

Εμπλοκή με Παπαζαχαρία

Στον Ηρακλή, η χθεσινή ημέρα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Ο Δανός αμυντικός Αντερς Μόλερ Κρίστιανσεν της Εσμπιεργκ, ο οποίος είναι στη λίστα του Σάββα Κωφίδη και έχει μιλήσει πριν από αρκετές ημέρες με τους ανθρώπους του «γηραιού», φαίνεται να απομακρύνεται μιας και στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει και γερμανικές ομάδες. Συν τοις άλλοις «κόλλησε» και το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Παπαζαχαρία. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή σε συνάντηση που είχε χθες με τους διοικούντες την ΠΑΕ ανέβασε τις απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα να μην επιτευχθεί συμφωνία. Τουλάχιστον ο Κώστας Καπετάνος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση για ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το 2009 και σήμερα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή