ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΩΝΙΚΟΣ: Η αποδέσμευση του Αριάν Μπεκιάι άφησε κενή τη θέση του πρώτου τερματοφύλακα και έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης. Πρώτος στόχος είναι ο Νίκος Ζαφειρόπουλος του Λεβαδειακού, ο οποίος θεωρείται ως η ιδανική λύση. Επίσης αναζητούνται και δύο μπακ, ώστε να συμπληρώσουν το ρόστερ όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Η μεταγραφολογία των ημερών ενόχλησε τους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι δεν δίστασαν να βγάλουν και ανακοίνωση για το θέμα. «Απορία αλλά και γέλιο προκαλούν στους ανθρώπους του Ατρομήτου μερικά ονόματα ποδοσφαιριστών που φέρονται ότι είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του συλλόγου. Πάντως, οι παράγοντες της περιστεριώτικης ΠΑΕ γνωρίζουν τον τρόπο και τον λόγο για τον οποίο κάποιοι διαρρέουν συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει την ομάδα σε νέα τηλεοπτική στέγη. Οι «κυανέρυθροι» προχώρησαν σε συμφωνία με τη NETMED HELLAS, παραχωρώντας τα τηλεοπτικά δικαιώματά για τα επόμενα τρία χρόνια. Στο μεταξύ, με ιδιαίτερη ανυπομονησία περιμένουν οι φίλαθλοι της ομάδας την 31η Μαΐου, διότι εκείνη την ημέρα ο Αχιλλέας Μπέος θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου και αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι θέλουν να ενισχυθούν όσο καλύτερα γίνεται εν όψει της επιστροφής τους στην Α΄ Εθνική, ενδιαφέρονται για τον 29χρονο διεθνή Αυστριακό στόπερ, Μάριο Χίμπλιγκερ. Επίσης οι ιθύνοντες της ομάδας αναζητούν, τουλάχιστον, τρεις παίκτες εγνωσμένης αξίας. Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά με αυτό του Γιάννη Ταραλίδη να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Νίκου Καραγεωργίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή