Καλή εμφάνιση του Πέτερ Χάνσον

Καλή εμφάνιση του Πέτερ Χάνσον

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη γεύση από τον Πέτερ Χάνσον πήραν όσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού είδαν το φιλικό παιχνίδι της Σουηδίας με τη Φινλανδία 0-0. Ο μεταγραφικός στόχος των «πρασίνων» έπαιξε σε όλο το παιχνίδι και ήταν πολύ καλός, δικαιώνοντας τα καλά λόγια που έχουν ακουστεί. Βασικός έπαιξε σε όλο το παιχνίδι και ο Νίλσον. Στο α΄ μέρος αγωνίστηκε δεξί χαφ και ήταν μέτριος, ενώ ανέβηκε στο β΄ μέρος, που έπαιξε δεξί μπακ. Το θέμα του Χάνσον αναμένεται να κλείσει μέσα στον εβδομάδα, μάλλον θετικά, καθώς μόνη εκκρεμότητα είναι η συμφωνία με τη Χέρενβεν.

– Η άρνηση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία να αποδεχθεί την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ηρακλή, τροφοδότησε σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται γα τον ταλαντούχο αμυντικό, του οποίου το συμβόλαιο με τον «Γηραιό» τελειώνει σε ένα χρόνο. Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, διέψευσε τα σενάρια.

– Η πρωταθλήτρια Βελγίου Αντερλεχτ θα είναι η αντίπαλος των «πρασίνων» στο πρώτο (και μάλλον μοναδικό) φιλικό που θα δώσουν στο ΟΑΚΑ, στις 10 Αυγούστου. Τα άλλα φιλικά θα γίνουν στο εξωτερικό, όπως αυτό με τη Σαουθάμπτον στις 29 Ιουλίου. Οι ημερομηνίες των άλλων φιλικών είναι 18 και 22 Ιουλίου, 1 και 5 Αυγούστου (αυτό το παιχνίδι με ελληνική ομάδα μικρής δυναμικότητας, εκτός έδρας).

– Μετά τον Ρότζερ Σπράι, παρελθόν είναι και ο συνεργάτης του, Λούκας Αλιμόντα, ο οποίος ήλθε στον Παναθηναϊκό με πρόταση του Μαλεζάνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή