Συνεχίζεται το αλαλούμ στον ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται το αλαλούμ στον ΠΑΟΚ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θολό τοπίο στα διοικητικά θέματα του ΠΑΟΚ δεν έχει καθαρίσει, αντίθετα τις τελευταίες ημέρες θόλωσε περισσότερο. Την στιγμή που ο Γιάννης Γούμενος εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα και να αναζητά αγοραστή, ο Βασίλης Παγώνης αλλάζει στάση και ξαναβάζει στο παιχνίδι τον Ιβάν Σαββίδη στον οποίο είναι διατεθειμένος να πουλήσει τις μετοχές που έχει στην κυριότητά του και με τη βοήθεια του Ερασιτέχνη ο Ρώσος ομογενής να αποκτήσει την πλειοψηφία και να γίνει το αφεντικό στην ΠΑΕ.

Ο Γούμενος από την πλευρά του δεν έχει να παρουσιάσει κάποια εξέλιξη ως προς τον αγοραστή και συν τοις άλλοις έγινε γνωστό ότι οι λογαριασμοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μπλοκαρισμένοι για χρέη προς το Δημόσιο! Οπως αποδεικνύεται ο Γιάννης Γούμενος μόλις την περασμένη Τρίτη όταν παρέστη ενώπιον της επιτροπής αδειοδότησης αντιλήφθηκε ότι μαζί με τα φυσικά πρόσωπα που διατέλεσαν σε διοικήσεις πρωτοδικείου, το Υπουργείο Οικονομικών μπλόκαρε και τους λογαριασμούς της εταιρείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή