ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ

Και ο Λάουντρουπ στον χορό…

Φουντώνουν οι φήμες για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος. Στη λίστα του Ντέμη Νικολαΐδη εμφανίζεται και ο Μίκαελ Λάουντρουπ, του οποίου, όμως, το κασέ είναι απαγορευτικό, καθώς αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ. «Εχουμε προτάσεις από ομάδες της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Γερμανίας», είπε ο μάνατζέρ του, Μπαϊράμ Τοτουμλού στα ΜΜΕ της Δανίας. Επίσης συντηρείται και η περίπτωση του Αΐλτον. Από την ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθούν για την απόκτησή του, αφού είναι ακριβός. Χθες, ένας από τους εκπροσώπους του παίκτη, Βέρνερ Χέρεγκερ, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ υποστήριξε: «Μίλησα με τον Ιβιτς. Εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τις 31 Μαΐου, όταν θα γίνει η συνάντηση ανάμεσα στην Μπεσίκτας και το Αμβούργο. Οι απολαβές του Αΐλτον φτάνουν το 1,4 εκατ. ευρώ και θεωρώ δύσκολο να το πλησιάσει η ΑΕΚ. Δεν θα αντέξει τέτοιο ποσό».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκλεισε τον Ιωάννου

Ο Δημήτρης Ιωάννου αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, μετά τους Κώστα Παγώνη, Γιάννη Λαζανά και Χρήστο Κουτσοσπύρο. Ο 29χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Συνολικά, έχει 141 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική και έχει πετύχει τρία γκολ.

ΕΠΑΕ – ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Κόντρα στην απογραφή

Η κόντρα της ΕΠΑΕ με τη Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται και στην απογραφή. Τα μέλη της νεοσύστατης διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Ηλίας Δαμήλος και Γιώργος Ρόκας, ζήτησαν να υπάρχουν στην απογραφή της Ενωσης δύο ορκωτοί λογιστές. Ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, είχε αντίθετη γνώμη και ανακοίνωσε ότι θα την κάνουν οι δύο λογιστές, με τους οποίους συνεργάζονται, μαζί με τους Καρά και Σαλευρή και τον διευθυντή του λογιστηρίου. Από την πλευρά τους οι κ. Δαμήλος και Ρόκας, οι οποίοι είχαν αναλάβει το έργο της απογραφής, παραιτήθηκαν.

ΜΙΛΑΝ – ΤΣΕΛΣΙ

Μάχη για Σεφτσένκο

Ο Ουκρανός άσος έδωσε παράταση μιας ημέρας στην αγωνία που αφορά το μέλλον του στη Μίλαν και την πιθανότητα μετακόμισής του στην Τσέλσι. Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, αναμένεται να προσφέρει στον Ουκρανό νέο συμβόλαιο ώς το 2011 με σημαντικά αυξημένες αποδοχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή