ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΝΑΙ απίστευτο αυτό που συμβαίνει καθημερινά με την παρέλαση ονομάτων προς μεταγραφή, ειδικά στις μεγάλες ονομαζόμενες ομάδες. Οχι πως δεν γίνεται, σε μικρότερη κλίμακα και για τις άλλες, αλλά γι’ αυτές η προβολή είναι περιορισμένη στις εσωτερικές σελίδες των εντύπων. Αθλητικών και μη. Και από τα έντυπα η συνέχεια δίνεται από τα δελτία των τηλεοράσεων, οι οποίες αναπαράγουν το θέμα.

ΚΑΙ καλά οι εφημερίδες, ειδικά οι αθλητικές, κάνουν τη δουλειά τους. Αυτό πουλάει αυτή την εποχή, αυτό προβάλλουν για ν’ αυξήσουν ή να διατηρήσουν την κυκλοφορία τους. Εκείνο που είναι θέμα προς έρευνα είναι η αντίδραση των αναγνωστών αυτών των εντύπων. Γιατί δεν μπορεί, τόσα και τόσα χρόνια να μην έχουν καταλάβει το τι συμβαίνει.

ΔΙΟΤΙ δεν είναι δυνατόν να μη θυμούνται, έστω κάποια από τις δεκάδες μεγάλα ονόματα που τα… έχουν φέρει, κατά καιρούς, στις ομάδες τους. Και το ερώτημα είναι το πώς δεν δυσανασχετούν, όταν την επομένη της… σίγουρης συμφωνίας με μια ελληνική ομάδα, διαβάζουν πως έκλεισε σε κάποια άλλη, στο εξωτερικό;

Η ΙΣΤΟΡΙΑ αυτή μοιάζει με τον βοσκό και τον λύκο. Εχουν γραφτεί τόσα και τόσο σπουδαία ονόματα, που όταν τελικά έρθει κάποιος, δεν θα το πιστέψουμε. Μακάρι να διαψευστούμε εμείς και να επιβεβαιωθούν αυτοί που κοντεύουν να φέρουν και τον… Ρονάλντο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να το… χωνέψουν επιτέλους όλοι. Παίκτης που βρίσκεται σε γόνιμη ποδοσφαιρική ηλικία θα προτιμήσει ένα άλλο πρωτάθλημα από το δικό μας. Ακόμα κι αν τα χρήματα είναι λιγότερα. Διότι γνωρίζει πως αυτό θα είναι το εφαλτήριο, από το οποίο υπάρχει πιθανότητα να ανεβάσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ακόμα κι αν δεν είναι… συνταξιοδοτικό, δεν αποτελεί τη συστατική επιστολή για να βρει στη συνέχεια δουλειά σε κάποιο άλλο αξιόλογο. Απόδειξη πως όσοι ξένοι παίκτες έφυγαν απ’ αυτό, δεν… πρόκοψαν και πολύ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και εφέτος, ας μην… ονειρευόμαστε πως υπάρχει πιθανότητα να δούμε να καταφθάνει στη χώρα μας ποδοσφαιριστής που διεκδικήθηκε από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν έχουμε την τύχη να τον κερδίσουμε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή