«Κόλλησε» στα δύο στόπερ ο Ολυμπιακός

«Κόλλησε» στα δύο στόπερ ο Ολυμπιακός

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τροντ Σόλιντ ήταν ξεκάθαρος απέναντι στη διοίκηση του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ηθελε δύο κεντρικούς αμυντικούς, οι οποίοι έπρεπε να αποκτηθούν το ταχύτερο δυνατό. Μέχρι στιγμής όμως, η επιθυμία του δεν έχει πραγματοποιηθεί και όλα δείχνουν πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Οι απόπειρες της διοίκησης των «ερυθρολεύκων» για να την απόκτηση των ποδοσφαιριστών που θέλει ο Νορβηγός προπονητής σταματούν πάνω σε κλειστές πόρτες, οι οποίες δεν πρόκειται να ανοίξουν ή απαιτούνται αρκετά χρήματα για να συμβεί αυτό. Περιπτώσεις όπως του Σεμπαστιάν Σκιλασί ή του Ρόκε Ζούνιορ το αποδεικνύουν περίτρανα. Βέβαια, οι πρωταθλητές έχουν στρέψει το βλέμμα τους και στο Καμπιονάτο, όπου περιμένουν τις εξελίξεις στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, στο οποίο φέρεται να εμπλέκονται τόσο η Γιουβέντους όσο και η Φιορεντίνα.

Παίκτες όπως ο Τούντορ ή ο Ουιφαλούσι φυσικά δεν μπορούν να αφήσουν κάποιον αδιάφορο, χωρίς να ξεχνάμε πως σε περίπτωση που οι δυο τους μείνουν ελεύθεροι, οι υποψήφιοι μνηστήρες θα είναι αρκετοί και η τιμή τους θα ανεβεί στα ύψη.

Μοναδική εξαίρεση στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού αποτελεί ο Μαροκινός Ουαντού, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και απλά περιμένει καρτερικά το τηλεφώνημα για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει.

Δεν πρέπει βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να μην αποκτήσουν ποδοσφαιριστή για να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή πέρα από τον Μαροκινό και γι’ αυτό άλλωστε δεν έχουν προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις.

Τόσο ο Δημήτρης Μαυρογενίδης όσο και ο Γκάμπριελ Σούρερ περιμένουν να πληροφορηθούν αν είναι στα πλάνα του Σόλιντ για τη νέα περίοδο και απάντηση δεν πρόκειται να πάρουν αν δεν ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις. Είναι πολύ πιθανό ο Αργεντίνος να φορέσει για Τρίτη συνεχόμενη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα ή ο Μαυρογενίδης να καλύψει και πάλι τη δεξιά πλευρά της άμυνας και ο Ζεβλάκοφ, ο οποίος αποκτήθηκε για τη συγκεκριμένη θέση αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, να κάνει τον παρτενέρ του Ουαντού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή