Κοντά στην απόκτηση Ρεκόμπα έφτασε ο ΠΑΟ

Κοντά στην απόκτηση Ρεκόμπα έφτασε ο ΠΑΟ

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ασχετα με το ότι το σακούλι παραμένει ακόμα άδειο, οι κινήσεις του Παναθηναϊκού γεννούν προσδοκίες στους οπαδούς του ότι «χτυπά» ψηλά και θα φέρει τουλάχιστον έναν παίκτη «όνομα», σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και με ακριβό κασέ. Η αναφορά της Corriere dello Sport περί «πράσινου» ενδιαφέροντος για τον Αλβάρο Ρεκόμπα επιβεβαιώθηκε και από την ελληνική ομάδα, με την υποσημείωση όμως ότι το θέμα έκλεισε οριστικά την Πέμπτη το βράδυ, χωρίς αίσιο αποτέλεσμα. Μέχρι να επιβεβαιωθεί η απόφαση του διεθνούς Ουρουγουανού επιθετικού να παραμείνει στην Ιντερ και να απορρίψει την πρόταση του Παναθηναϊκού, οι επαφές κρατήθηκαν μυστικές και από τις δύο πλευρές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη κρούση έγινε πριν από περίπου δέκα ημέρες και οι συζητήσεις άρχισαν να παίρνουν πιο σοβαρή μορφή δύο μέρες αργότερα, όταν από την πλευρά του Ρεκόμπα φάνηκε να υπάρχει διάθεση να το συζητήσει σε σοβαρή βάση και όχι για τα μάτια του κόσμου.

Το κασέ του 30χρονου επιθετικού στην Ιντερ ήταν… 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ποσό απαγορευτικό για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Η πρώτη επαφή έγινε απλώς για να γίνει, με τη λογική τού «τι έχουμε να χάσουμε;», αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ο μάνατζερ του Ρεκόμπα είχε τη διάθεση να κάνει σοβαρές συζητήσεις και όχι να περάσει απλώς την ώρα του. Ο διάσημος πελάτης του δεν ήταν αρνητικός να παίξει στην Ελλάδα στην περίπτωση που δεν έμενε στην Ιντερ και η πλευρά του έδειχνε να κατανοεί ότι δεν μπορούσε να βρει οικονομική πρόταση σαν κι αυτή των «νερατζούρι», άρα η βάση συζήτησης για το οικονομικό ήταν λογική και αρκετά μακριά από τα απλησίαστα 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Στην πορεία, ο Παναθηναϊκός άρχισε να αποκτά βάσιμες ελπίδες ότι θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη και περίμενε την κατάληξη των συζητήσεων του Ρεκόμπα με την Ιντερ. Αν δεν έμενε στο Μιλάνο, λεπτομέρειες θα έμεναν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Την Πέμπτη το βράδυ, ο μάνατζερ του Ρεκόμπα ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι ο πελάτης του ήλθε σε συμφωνία με την Ιντερ και θα παραμείνει στην Ιταλία, γεγονός που απογοήτευσε τους «πράσινους» και τους αναγκάζει να εξετάσουν άλλες λύσεις. Με δεδομένο ότι έχουν γίνει επαφές με καλούς και ακριβούς παίκτες (Λόβενκραντς, Γκρόνκιερ, Ρόμενταλ, Ρεκόμπα), δείχνει ότι ο πήχυς της αναζητήσεως είναι ψηλά και θα μείνει μέχρι τέλους έτσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή