ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΟΚ

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ τη στιγμή που ο Γιάννης Γούμενος, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει, εξακολουθεί να συζητεί με τον υποψήφιο αγοραστή χωρίς όμως κάποιο ορατό αποτέλεσμα.

Τη στιγμή λοιπόν που η διοικητική αβεβαιότητα συνεχίζεται ήρθε η ειδοποίηση από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ ότι ο «δικέφαλος» δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο UEFA, παρά το γεγονός ότι κατέκτησε αυτό το δικαίωμα μέσω του πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη επιτροπή αφαίρεσε από τον ΠΑΟΚ το δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την εξέταση της υπόθεσης απουσίαζε ο Γιάννης Γούμενος, ο οποίος σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Γιώργο Τσολακίδη, βρισκόταν σε νέο ραντεβού με τον επιχειρηματία που ενδιαφέρεται για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ. Τώρα λοιπόν ο ΠΑΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο και έχει στη διάθεσή του μόλις τέσσερις ημέρες, προκειμένου να ανατρέψει την συγκεκριμένη κατάσταση. Την Τετάρτη 31 Μαΐου θα εκδικαστεί η έφεση που έχει καταθέσει και την ίδια ημέρα θα βγει και η απόφαση μιας και η ΕΠΟ δεν έχει άλλα περιθώρια, προκειμένου να ενημερώσει την UEFA για τις ελληνικές ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στον «δικέφαλο» υπάρχει η κρυφή ελπίδα ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα δώσει παράταση στην ΕΠΟ μέχρι τις 15 Ιουνίου, κάτι τέτοιο όμως φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Ολη αυτή η κατάσταση δυσκολεύει αρκετά την προσπάθεια του Γιάννη Γούμενου να βρει αγοραστή μιας και η κλεψύδρα αδειάζει και ο Ιβάν Σαββίδης επανέρχεται.