Με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΟΚ

Με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΟΚ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ τη στιγμή που ο Γιάννης Γούμενος, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει, εξακολουθεί να συζητεί με τον υποψήφιο αγοραστή χωρίς όμως κάποιο ορατό αποτέλεσμα.

Τη στιγμή λοιπόν που η διοικητική αβεβαιότητα συνεχίζεται ήρθε η ειδοποίηση από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ ότι ο «δικέφαλος» δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο UEFA, παρά το γεγονός ότι κατέκτησε αυτό το δικαίωμα μέσω του πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη επιτροπή αφαίρεσε από τον ΠΑΟΚ το δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την εξέταση της υπόθεσης απουσίαζε ο Γιάννης Γούμενος, ο οποίος σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Γιώργο Τσολακίδη, βρισκόταν σε νέο ραντεβού με τον επιχειρηματία που ενδιαφέρεται για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ. Τώρα λοιπόν ο ΠΑΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο και έχει στη διάθεσή του μόλις τέσσερις ημέρες, προκειμένου να ανατρέψει την συγκεκριμένη κατάσταση. Την Τετάρτη 31 Μαΐου θα εκδικαστεί η έφεση που έχει καταθέσει και την ίδια ημέρα θα βγει και η απόφαση μιας και η ΕΠΟ δεν έχει άλλα περιθώρια, προκειμένου να ενημερώσει την UEFA για τις ελληνικές ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στον «δικέφαλο» υπάρχει η κρυφή ελπίδα ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα δώσει παράταση στην ΕΠΟ μέχρι τις 15 Ιουνίου, κάτι τέτοιο όμως φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Ολη αυτή η κατάσταση δυσκολεύει αρκετά την προσπάθεια του Γιάννη Γούμενου να βρει αγοραστή μιας και η κλεψύδρα αδειάζει και ο Ιβάν Σαββίδης επανέρχεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή