ΠΑΟ και Αρης φοβούνται και τον… εφησυχασμό

ΠΑΟ και Αρης φοβούνται και τον… εφησυχασμό

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αναμονή δεν είναι και η καλύτερη δυνατή «συντροφιά» για τον Παναθηναϊκό και τον Αρη που περιμένουν να μάθουν σήμερα το απόγευμα τους αντιπάλους τους στον τελικό και στον μικρό τελικό των πλέι οφ. Στην περίπτωση των «πρασίνων», η καθυστέρηση της πρόκρισης του Ολυμπιακού ή του Αμαρουσίου στον τελικό, τους βοήθησε στην επιστροφή τους στο Ολυμπιακό στάδιο, ύστερα από την ολοκλήρωση των εργασιών για να πάρει το ΟΑΚΑ και πάλι την αθλητική μορφή του, ύστερα από την ολοκλήρωση της Eurovision. Η πρώτη προπόνηση έγινε προχθές και συνεχίστηκε η προετοιμασία για τους τελικούς των πλέι οφ, χωρίς να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον επόμενο αντίπαλο. Ο Ομπράντοβιτς ενδιαφέρεται πρωτίστως για την εγρήγορση των παικτών του και δοκιμάζει την τελειοποίηση των αμυντικών συστημάτων, καθώς υπολογίζει ότι η άμυνα θα είναι το «κλειδί» του πρώτου τελικού.

Μεγαλύτερος προβληματισμός επικρατεί στον Αρη που βρίσκεται στην ίδια θέση. Αύριο, θα συμπληρωθεί μια εβδομάδα από τον τελευταίο ημιτελικό των «κιτρινόμαυρων» με τον Παναθηναϊκό και μπορεί οι Θεσσαλονικείς να ξεκουράζονται, αλλά το ζητούμενο είναι η αποφυγή του αποσυντονισμού από τον ρυθμό των πλέι οφ.

«Μέχρι την Τετάρτη που θα παίξουμε μ’ έναν από τους δύο πρέπει να βρούμε τρόπο να διατηρήσουμε τη φόρμα μας. Ο αντίπαλος που θα μας προκύψει θα βρίσκεται λογικά σε καλύτερο ρυθμό γι’ αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Αντρέα Ματσόν και οι περισσότερες προπονήσεις έχουν πάρει τη μορφή των άτυπων φιλικών αγώνων…

– Το χειρότερο δυνατό σενάριο, εφόσον, δεν υπάρξει διάθεση περαιτέρω επένδυσης, φαίνεται ότι εξελίσσεται στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο Γιάννης Φιλίππου δεν έχει βρει κανέναν ενδιαφερόμενο για την πώληση των μετοχών του και πιθανότατα θα συνεχίσει στην προεδρία της ομάδας, χωρίς να φανερώνει τις προθέσεις του για την κατάρτιση του επόμενου προϋπολογισμού. Οι προσπάθειες που έχουν γίνει για την εξεύρεση καλού τηλεοπτικού συμβολαίου, έχουν αποβεί άκαρπες…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή