ΠΡΟΣ… ΓΕΡΜΑΝΙΑ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαμόγελα και ευχές που συνοδεύτηκαν από μία ανθοδέσμη, κατευόδωσαν τον προπονητή της Εθνικής Ιαπωνίας, Ζίκο, καθώς και την αποστολή της ομάδος, που πέταξε χθες για τη Γερμανία. Η αντίστροφη μέτρηση για τη στιγμή που ο μεγάλος άσος της «Σελεσάο» θα βρεθεί αντιμέτωπος της μεγάλης του αγάπης άρχισε.

Ανακούφιση Χίντινκ με Καχίλ

Ενα πρόβλημα λιγότερο για τον Γκους Χίντινκ. Ο Ολλανδός προπονητής της Αυστραλίας «είδε» ένα από τα ατού του, τον Τιμ Καχίλ, να επιστρέφει στις προπονήσεις και να παίρνει το «Ο. Κ.» για τη συμμετοχή του στην αποστολή. Ο 26χρονος μέσος της Εβερτον τραυματίστηκε στις 26 Απριλίου και από τότε δεν έχει παίξει, αλλά σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Αυστραλίας θα προπονείται κανονικά και θα είναι απόλυτα έτοιμος για τα ματς του Μουντιάλ.

Διπλό κακό για την Αγγλία του Ερικσον

Η Αγγλία όχι μόνο ηττήθηκε από τη Λευκορωσία με 2-1, αλλά ο Ερικσον έχασε και τον τερματοφύλακα Ρόμπερτ Γκριν, που έπαθε θλάση στους κοιλιακούς. Πιθανός αντικαταστάτης του θα είναι ο Σκοτ Κάρσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή