ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚ

Συναρπαστικό θέαμα στο Ελληνικό

Οκτώ κάτοχοι ολυμπιακών μεταλλίων και άλλοι κορυφαίοι αθλητές του κανό καγιάκ σλάλομ θα μετάσχουν στον 1ο εφετινό αγώνα του κυπέλλου κόσμου, που θα γίνει σήμερα και αύριο στο Ελληνικό. Είναι ο Γάλλος «χρυσός» Ολυμπιονίκης (2000, 2004), Τ. Εστανγκέ, οι Σλοβάκοι, Πάβολ και Πέτερ Χόσχορνερ, 1οι στις ίδιες διοργανώσεις, η νικήτρια του 2004, Ελ. Καλίσκα (Σλοβακία), ο συμπατριώτης της, Μ. Μάρτικαν (2ος το 2000 και το 2004), ο «ασημένιος» του 2004, Βρετανός, Κ. Γουόλς και οι 3οι του 2004, Φ. Λεφέβρ (Γαλλία) και Στ. Πφάνμελερ (Γερμανία). Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν, οι Θαν. Γιαννόπουλος, Στ. Κωστούλας – Καρακατσάνης, Γ. Καλτσής, Μαρία Φερεκίδη, Βασ. Παυλή, Θ. Αργυρίου (μονό καγιάκ), Ι. Μαντάς (μονό κανό), Βασ. Μοίρας – Εμμ. Μοίρας, Παν. Γαλιανός – Σωτ. Νταντάκος (διπλό κανό). Σήμερα, από τις 9 το πρωί θα γίνουν οι προκριματικοί.

ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αγώνες στίβου

Αρκετοί καλοί αθλητές θα μετάσχουν στα «Ηράκλεια 2006», που θα διεξαχθούν αύριο, στο Ηράκλειο Κρήτης. Μεταξύ άλλων έχουν δηλωθεί οι Ι. Μπαρλής (σφυροβολία), Ι. Βασιλόπουλος και Ειρήνη Τερζόγλου στη σφαιροβολία, Στ. Κώνστας (δισκοβολία) και Κ. Βερτούδος (ακοντισμός). Σήμερα, στην Πρώτη Σερρών, θα διεξαχθεί ημερίδα για βετεράνους αθλητές και για υγειονομικούς, την οποία οργανώνει ο ΠΑΕΣΥ.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Εννέα στο εξωτερικό

Δύο Ελληνίδες και επτά Ελληνες αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο σε παγκόσμια κύπελλα. Οι Γιάννα Χρήστου και Δ. Μαγκανουδάκη (ξίφος μονομαχίας) στο Σίδνεϊ και οι Μ. Μπασματζιάν, Κ. Μανέτας, Μ. Πρεβένιος, Γ. Τσουρούτας, Β. Σαρρής, Ν. Χήρης και Φ. Μιχαηλίδης (σπάθη) στη Σόφια.

ΣΟΦΤΜΠΟΛ

Στόχος ο τελικός

Η πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος σόφτμπολ θα κριθεί σήμερα στο Ελληνικό (18:30), στο παιχνίδι Σπάρτακος Γλυφάδας – Ευρυάλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή