ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΕΜΕΡΣΟΝ

«Αν υποβιβαστούμε, θα αποχωρήσω»

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα… Το «φάντασμα» του υποβιβασμού το οποίο πλανάται πάνω από το Τορίνο, έχει τρομοκρατήσει τους παίκτες της «μεγάλης κυρίας». Ετσι, «αντίο» θα πει και ο μουντιαλικός Εμερσον, που εδώ κάνει τα… ζογκλερικά του με τις μπάλες. «Κανείς παίκτης δεν θέλει να αγωνιστεί στη Serie B και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Εχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, ωστόσο θα πρέπει να περιμένω τις όποιες εξελίξεις για να δω αν θα το τηρήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος άσος. Ο Εμερσον μεταγράφηκε στους «μπιανκονέρι» πριν από δύο χρόνια, προερχόμενος από τη Ρόμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο έχει δείξει η Μίλαν, η οποία επίσης παρουσιάζεται ως μπλεγμένη στο σκάνδαλο των στημένων αναμετρήσεων.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Περιμένει στη γωνία

Οι «μπλαουγκράνα» μυρίστηκαν… «ναυάγιο» και έριξαν δίχτυα. Μετά τον θόρυβο στο Τορίνο, περιμένουν με αγωνία την απόφαση για την παραμονή ή όχι της Γιουβέντους στη Serie A, αφού αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της έχουν τοποθετηθεί στη μεταγραφική λίστα του Φρανκ Ράικαρντ. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, κύριος στόχος των Καταλανών είναι ο διεθνής Ιταλός αμυντικός Τζιανλούκα Τζαμπρότα, καθώς και ένας εκ των Νταβίντ Τρεζεγκέ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Παράλληλα εξετάζονται και τα ονόματα των Πατρίκ Βιεϊρά, Εμερσον, Μάουρο Καμορανέζι και Αντριαν Μούτου.

ΑΕΚ

Στόχος ο Τιάγκο

Στο στόχαστρο της «Ενωσης» βρίσκονται το αριστερό μπακ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Τιάγκο Σίλβα (φωτ.) και ο αρχηγός της ομάδας, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, Γκαργκόροφ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βουλγαρικού Τύπου οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έμειναν ενθουσιασμένοι από την απόδοση των δύο παικτών στον τελικό κυπέλλου με την Τσερνομόρετς. Πάντως, η περίπτωση του Τιάγκο μοιάζει να είναι αυτή που ενδιαφέρει περισσότερο. Η ΤΣΣΚΑ θέλει περίπου 500.000 ευρώ για τον παίκτη, ο οποίος πήρε πέρυσι τη βουλγαρική υπηκοότητα και έπαιξε στο φιλικό με την Τουρκία (3-1). Ωστόσο, δεν προβλέπεται ν’ αγωνισθεί σ’ επίσημο παιχνίδι, αφού δεν το επιτρέπει η FIFA επειδή είχε αγωνιστεί 14 φορές με τις Ελπίδες της Βραζιλίας. Εκτός της ΤΣΣΚΑ έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Ζουβεντούδε, Παλμέιρας και Λίτεξ Λόβετς.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Στη β΄ φάση ο Ρούνι

Χωρίς τον Γουέιν Ρούνι θα παραταχθούν τα «λιοντάρια» στους τρεις αγώνες που θα δώσουν για τον δεύτερο όμιλο της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι ο 20χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορεί να προπονηθεί σε εντατικούς ρυθμούς για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Οι «μπέμπηδες» ενημέρωσαν ότι ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική τομογραφία στις 14 Ιουνίου, για να αποφασιστεί οριστικά αν μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση. Αν τότε η αποθεραπεία έχει εξελιχθεί ομαλά, ο νεαρός άσος θα έχει ένα δεκαήμερο μπροστά του για να προετοιμαστεί για τα νοκ-άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι η Αγγλία στη φάση των ομίλων θα αντιμετωπίσει την Παραγουάη (10/6), το Τρίνινταντ/Τομπάγκο (15/6) και τη Σουηδία (20/6).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή