Τρίτη και… φαρμακερή για Αθηναϊκό – Πανελλήνιο

Τρίτη και… φαρμακερή για Αθηναϊκό – Πανελλήνιο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η… μητέρα των μαχών της Α1 ανδρών, στο χάντμπολ, γίνεται σήμερα στον Βύρωνα (16.00). Αθηναϊκός και Πανελλήνιος αφήνουν στην άκρη τις αντιπαραθέσεις που έχουν δημιουργηθεί τελευταία και καλούνται, στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των τελικών, να υπερβάλουν εαυτόν και βάλουν στην τροπαιοθήκη τους την κούπα του πρωταθλητή.

Δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει πλέον. Ο νικητής του αυριανού τελικού τα παίρνει όλα. Οι «λόρδοι» έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και την ψυχολογία ανεβασμένη, αφού πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχαν νικήσει τον αντίπαλό τους στον τελικό του κυπέλλου, στην Κέρκυρα.

Οι «Ολυμπιονίκες» φέρονται διατεθειμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Αλλωστε, αυτό έπραξαν και την περασμένη Τετάρτη, στην Κυψέλη, όταν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη ύστερα από δύο παρατάσεις. Η αγωνιστική σεζόν κλείνει αύριο με την αναμέτρηση ΑΣΕ Δούκας – Φίλιππος Βέροιας, στο ΔΑΪΣ (16.00). Ο νικητής θα αγωνισθεί στο κύπελλο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και ο ηττημένος θα περιοριστεί στο Τσάλεντς καπ, όπου θα συμμετάσχει και ο ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή