Αθλητικη κινηση

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚ ΣΛΑΛΟΜ: Τελειώνει σήμερα, στο Ελληνικό, ο πρώτος αγώνας του κυπέλλου κόσμου του 2006. Στις 08.30 θα αρχίσουν οι ημιτελικοί και στις 13.30 οι τελικοί. Μετέχουν οκτώ κάτοχοι ολυμπιακών μεταλλίων καθώς και πολλοί από τους αθλητές, οι οποίοι βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Διεξάγεται σήμερα ο τρίτος και τελευταίος αγώνας για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, ανάμεσα στον ΑΣΕ Δούκα και τον Φίλιππο Βέροιας (16.00, ΔΑΪΣ).

ΣΤΙΒΟΣ: Οι ετήσιοι αγώνες στίβου «Ηράκλεια» θα διεξαχθούν σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης. Θα πάρουν μέρος πολλοί αξιόλογοι αθλητές, κυρίως στις ρίψεις. Το πρόγραμμα θ’ αρχίσει στις 12 το μεσημέρι. Θα γίνουν τα εξής αγωνίσματα ανδρών και γυναικών: Σφύρα Α, σφαίρα Γ, Α, δίσκος Α, Γ, 200 μ. Α, 800 μ. Γ, ακόντιο Α, κρητικό βόλι ανδρών και βετεράνων και ελληνική δισκοβολία ανδρών και βετεράνων. Θα διεξαχθούν, επίσης, και αγωνίσματα για εφήβους, νεάνιδες, παίδες, κορασίδες, παμπαίδες και παγκορασίδες.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Η Μαρία Πιπιλιαρίδου (48 κιλά) αγωνίζεται σήμερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων, το οποίο αρχίζει στην πόλη Χαντζού της Κίνας. Η Ελλάς θα μετάσχει με τρεις εφήβους και δύο νεάνιδες. Παρόντες θα είναι ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων Δημήτρης Παπαγερίδης (+105 κ.) και ο 2ος πέρυσι, Νίκος Κουρτίδης (94 κ.). Την ομάδα συμπληρώνουν οι Βλαδίμηρος Λαζαρίδης (77 κ.) και Βικτωρία Μαυρίδου (+75 κ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή