Αποσύρθηκε ο Γούμενος, με βολές κατά Πολιτείας

Αποσύρθηκε ο Γούμενος, με βολές κατά Πολιτείας

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αναζήτηση αγοραστή συνεχίζουν να βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, μόνο που από χθες αυτή τη δουλειά την έχει αναλάβει ο Ερασιτεχνικός. Τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Γούμενος, όσο και ο έτερος μεγαλομέτοχος Βασίλης Παγώνης, από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να πουλήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών που είχαν στην κατοχή τους, αποφάσισαν να αποσυρθούν ρίχνοντας τις ευθύνες για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων στην Πολιτεία: «… Τους τελευταίους μήνες εστιάσαμε την προσπάθειά μας σε συγκεκριμένους οικονομικά ισχυρούς και υγιείς επενδυτές, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση, από το τέλος του Φεβρουαρίου και μετά, στην περίπτωση της οικογένειας της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Το μέχρι χθες υψηλό ενδιαφέρον τους αποδείχθηκε ήδη και στην πράξη από τον έλεγχο της ΠΑΕ, για λογαριασμό τους, από ορκωτούς ελεγκτές αλλά και από την από μέρους τους οικονομική ενίσχυση της ομάδας -από τις αρχές Μαρτίου- για την οποία θερμά ευχαριστούμε. Λυπούμαστε που το υψηλό αυτό ενδιαφέρον μετατράπηκε ήδη σε στάση «τελικά αρνητική». Πιθανολογούμε τους λόγους της «τελικά αρνητικής» αυτής στάσης, αντιλαμβανόμενοι ότι η Πολιτεία δεν εξεδήλωσε με επάρκεια το δικό της, αντίστοιχα υψηλό, ενδιαφέρον. Κατανοώντας τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η ομάδα, παραδίδουμε σήμερα τις μετοχές μας στον Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο οποίος και αναλαμβάνει πλέον τη σκυτάλη για την αναζήτηση του κατάλληλου επενδυτή».

Από την πλευρά του, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό ότι ουδέποτε είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εμπλοκή του στα θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Οταν με πρωτοβουλία τρίτου προσώπου ετέθη το ενδεχόμενο αυτό, η στάση μας υπήρξε τελικά αρνητική. Κατανοούμε πλήρως την αγωνία σας, τη μεγάλη αγωνία όλων των ανθρώπων του ΠΑ ΟΚ για το μέλλον της ιστορικής αυτής ομάδας, που κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Το μόνο ευχάριστο μαντάτο για τον «δικέφαλο» τη χθεσινή ημέρα ήρθε από τη Ζυρίχη, στη συνάντηση που είχαν οι Γιώργος Ορφανός και Βασίλης Γκαγκάτσης με τον πρόεδρο της ΦΙΦΑ, Γιόζεπ Μπλάτερ. Ο ΠΑΟΚ πήρε παράταση δύο ημερών προκειμένου να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή τα απαραίτητα έγγραφα, για να διατηρήσει το δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο UEFA.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή