Επιμένει στις επαφές με Μεξικό ο Καστίγιο

Επιμένει στις επαφές με Μεξικό ο Καστίγιο

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που το… σίριαλ ανεύρεσης κεντρικού αμυντικού συνεχίζεται, ο πατέρας του Καστίγιο δημιούργησε νέο «πονοκέφαλο» στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Σε δηλώσεις του σε εφημερίδα του Μεξικού τόνισε ότι ο γιος του βρίσκεται σε επαφές με την Τσίβας Γκουανταλαχάρα. Ο Καστίγιο περιμένει πάντα την ειδοποίηση από τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ ο αντιπρόεδρος της Τσίβας, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, τόνισε ότι έχουν γίνει οι επαφές με τον ποδοσφαιριστή αλλά δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία. Σε ό,τι αφορά τον κεντρικό αμυντικό, αναμένονται οι εξελίξεις εντός των ημερών. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να αναζητούν τον ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά, όμως τα εμπόδια είναι αρκετά. Μέχρι στιγμής ο μόνος σίγουρος για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή των πρωταθλητών είναι ο Μαροκινός Ουαντού, ο οποίος περιμένει ένα τηλεφώνημα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει. Από εκεί και πέρα, ο Τροντ Σόλιντ εξακολουθεί να εξετάζει την περίπτωση του Σεμπαστιάν Σκιλασί, όπως και του Βραζιλιάνου Μπορντόν της Σάλκε, ο οποίος όμως δεσμεύεται από συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα, η οποία παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν δείχνει να θέλει να «ξεφορτωθεί» τα μεγάλα συμβόλαια.

Ο Νορβηγός τεχνικός του Ολυμπιακού εξετάζει πάντως λύσεις και από την αγορά της Φινλανδίας. Συγκεκριμένα, ο Χάνου Τίχινεν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αντερλεχτ, δεν τον αφήνει αδιάφορο, όπως και ο Βραζιλιάνος Αντερσον Πόλγκα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ομως όσο το τοπίο παραμένει θολό δεν πρόκειται να γίνουν γνωστοί οι ποδοσφαιριστές που θα φύγουν από το Λιμάνι, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι όπως ο Σούρερ πιέζουν για να μάθουν αν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Σόλιντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή