Πέντε τελικοί και… βλέπουμε

Πέντε τελικοί και… βλέπουμε

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «όρεξη» του Ολυμπιακού «άνοιξε» και μετά την επίτευξη του πρώτου στόχου του, που ήταν η πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ, έρχεται η μεγάλη πρόκληση της διεκδίκησης του τίτλου από τον Παναθηναϊκό, που έχει δημιουργήσει «δυναστεία» στην τελευταία 8ετία.

«Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα. Τρεις ακόμα εβδομάδες έμειναν ακόμα…» φώναξε προς τους συμπαίκτες του ο Μανώλης Παπαμακάριος, λίγη ώρα μετά το τέλος του πέμπτου ημιτελικού με το Μαρούσι, στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, ενώ ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» Νίκος Χατζής τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει τον καλύτερο εαυτό του, κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Τώρα όλοι πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ και μέσα απ’ αυτό μπορεί να έρθει και ο τίτλος. Τα δύσκολα για μας έρχονται κι αυτό το ξέρουμε καλά. Θα είναι λάθος όμως για κάποιον να πει ότι τελειώσαμε. Κάναμε τη χάρη στον κόσμο να επιστρέψουμε στον τελικό του πρωταθλήματος, τώρα πρέπει να μας κάνουν εμάς τη χάρη να γεμίσουν το γήπεδο, γιατί δεν τελειώσαμε εδώ. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Η νέα ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχε πολλά στην εφετινή περίοδο, αλλά με στόχο να κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερο την αγωνιστική ψαλίδα της από τον Παναθηναϊκό, στοχεύει, τουλάχιστον, στην εξάντληση των πέντε τελικών. Μπορεί ως ομάδα ο Ολυμπιακός να υστερεί σ’ εμπειρίες από τη διεκδίκηση του ελληνικού τίτλου, αλλά ως μονάδες ο Τάιους Εντνι, ο Νίκος Χατζής και ο Αντρια Ζίζιτς αποτελούν τους «πυλώνες» του «ερυθρόλευκου» εγχειρήματος, καθώς και οι τρεις γνωρίζουν πολύ καλά την ψυχολογία και την ιδιοσυγκρασία των τελικών. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος σε 17 εντός έδρας αγώνες και φυσικά ποντάρει στη δύναμη του ΣΕΦ, αναζητώντας ένα «διπλό» στο ΟΑΚΑ…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή