ΠΡΟΣ… ΓΕΡΜΑΝΙΑ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

240.000 ευρώ θα εισπράξει κάθε παίκτης της Γαλλίας, εφόσον οι «τρικολόρ» κατακτήσουν το τρόπαιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στη διάρκειας δύο ωρών συζήτηση με την ομοσπονδία, έλαβαν μέρος οι Μπαρτέζ, Ανρί, Μακελελέ, Σανιόλ, Τιράμ, Βιεϊρά και Ζιντάν. Ο τελευταίος αγωνίστηκε το Σάββατο για τελευταία φορά στο «Σταντ ντε Φρανς».

«Σέρτικο» το μάρκετινγκ

Η FIFA αποφάσισε να μην απαγορεύσει το κάπνισμα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Μπορεί να λένε στους φιλάθλους να μην καπνίζουν, όμως από την άλλη πλευρά δεν θα υπάρχει κανείς να τους αναγκάσει να μην το κάνουν», δήλωσε η Σίνεντ Τζόουνς, διευθύντρια της Διεθνούς Ενωσης κατά του Καρκίνου, που άφησε να εννοηθεί ότι η απόφαση αυτή οφείλεται και σε εμπορικούς λόγους, καθώς στα αναμνηστικά υπάρχουν αναπτήρες και τασάκια.

Η «απογείωση» του Ολιβερ Καν

Η γιγαντοαφίσα του Ολιβερ Καν διαφημίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο στον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο αεροδρόμιο «Φραντς – Γιόζεφ Στράους» του Μονάχου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή